Goood tisdag kamrater!

Ikväll åker vi till Miami där Marlins tar emot Giants för andra gånger i en serie som är lite längre än vanligt och består av fyra matcher. Vi har ett Marlins som väntat denna säsongen är totalt avsågade och ligger på ett ruskigt dåligt 24-42 record. Sen har vi ett Giants som har haft lite flyt i sin division där Dbacks och Dodgers inte riktigt har öppnat som man trott vilket i sig har gjort att NL West i stället är väldigt tajt. 

Giants förlorade första mötet igår mot Marlins, en serie där man på förhand bör plocka tre utav fyra matcher och som då gör att Giants får steppa upp aningen för att vinna kommande tre matcher i serien och gå segrande ur mot ett motstånd som egentligen inte ska ha så mycket att säga till om.

_________________________________

MIA Marlins - SF Giants

Speltips: SF Giants ML @1.85

Bolag: SBObet

Värdering: 6/8 units

Spelstopp: 01:10

_________________________________

Startande för SF Giants - 

Chris Stratton, som går för en 4.63 ERA över 13 starter. Har med sig 68 innings, är noterad för 58 strikeouts och landar på en 1.44 WHIP.

Jag står fast vid att Stratton är en pitcher som kommer bli riktigt vass i framtiden, han håller en helt okej nivå nu men det är lite för mycket ge och ta. Kan göra riktigt bra perioder där han går djupt i matcherna och släpper lite för att sen direkt hoppa över till en period där han släpper hur mycket som helst både runs och hits samtidigt som han går oerhört korta innings. Positivt för nu är att han kommer ifrån 3 riktigt bra starter detta till och med mot Dbacks, Phillies och Cubs. Släppte där 6 runs över 15 innings och bör med det komma in i kvällens match med gott självförtroende. 

Startande för MIA Marlins - 

Trevor Richards, som går för en 5.02 ERA över 6 starter. Har med sig 28 innings, 28 strikeouts och landar på en 1.50 WHIP.

Richards som detta året debuterade i högstaligan har ännu inte fått med sig en vinst i någon av hans start. Har däremot 3 förluster och mycket här beror givetvis för och främst honom men också på den otroligt svaga offensiva kapaciteten Marllins sitter på. Har gjort 2 bra starter detta året mot Dodgers och Pirates men har samtidigt i resterande starter gjort mycket sämre insatser. Möter ett Giants som inte är stentunga offensivt men som helt klart kan ge Richards problem om han någon gång tappar fokusen i matchen. 

Nu är inte någon av dessa lagen på något sätt bra offensivt. Giants problem först och främst har jag märkt är att man får ut lika många hits per match som vilket bra lag som helst i ligan men man lyckas inte få hem personerna som står på bas. Marlins är sämst i ligan när det kommer till den offensiva biten där man ligger på ett 3.50 runs i snitt per match. Att man gjorde 7 runs igår och att man skulle göra en repris på det känns långt borta speciellt när Stratton precis klivit av 3 bra starter och det mot motstånd som är betydligt mycket bättre än vad Marlins är. Giants tar revansch sen gårdagens match och Stratton får finslipa sina siffror ytterligare!

                  SBObet ger oss 1.85 på att Giants plockar match två, taget!

                                              /Stefan Tirnanic

                                                @MSrekare

Alla rekar
SF Giants ML
2018-06-13 01:10
MIA Marlins - SF Giants
6.00 u
-6.00 u
Ett inlägg av
Stefan Tirnanić Stefan Tirnanić
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord