God onsdag kamrater!

Vi rullar vidare i kväll efter att Giants inte heller kunde lösa någon vinst. En relativt avslagen match där Giants hade chans för några runs direkt i början men som mer eller mindre togs över av Marlins som utnyttjade sina chanser och fick 3-1 på tavlan relativt tidigt. Richards för Marlins gjorde en bra insats och egentligen gjorde alla inblandade pitchers bra insatser det var nog bara det att Giants aldrig fick någon ordning framåt, matchen slutade 3-1 till Marlins och förlust på Giants ML.

Jag tänkte att vi åker mot Atlanta istället ikväll där omgångens första match spelas, Mets gästar Braves i ett möte där Braves ställer upp med Soroka, en 97a som hittills har gjort 3 matcher i högstaligan och som kan gynna Mets med tanke på hans starter så här långt i MLB.

____________________________

ATL Braves - NY Mets 

Speltips: NY Mets ML @1.85

Bolag: SBObet

Värdering: 5/8 units

Spelstopp: 18:10

__________________________

Startande för NY Mets - 

Jacob deGrom,  som går för en 1.57 ERA över 13 starter. Har med sig 80 pitchade innings, är noterad för 106 strikeouts och landar på en mycket stabil 1.01 WHIP.

deGrom här är tillsammans med Syndergaard Mets bästa pitchers som ni kanske förstår. Faktum är att jag utan tvekan skulle kunna säga att deGrom just nu är en av ligans bästa pitchers så här långt med tanke på hur han kastat och hur otroliga insatser han har stått för. Mets-pitchers har hittills gjort en enda dålig start och där emellan har bara varit som en vägg, i princip ingenting har kommit förbi honom. Sen är det också det att deGrom går långa matcher, 7 innings i princip varje gång, har en enorm kontroll över bollen. Kommer in med stentung form för säsongen och bör inte ha några problem med att hantera Braves här.

Startande för ATL Braves - 

Mike Soroka, som går för en 3.68 ERA över 3 starter. Har med sig 14 innings, är noterad för 15 strikeouts och landar på en hög 1.70 WHIP.

Vi har en Soroka här alltså som gör sin fjärde start på den sortens nivå, killen är född 97 och får kasta mot Mets, stort! Men sen samtidigt så får man ju ge en sån här spelare tid självklart, det är extremt sällan man behåller så unga i högstaligan utan oftast skickas man ner då man inte riktigt är redo, som i många andra sporte i USA. Sorokas WHIP är hög och där kommer hitsen in, över 14 innings har han släppt 21 hits. Han har ''bara'' släppt 10 runs men återigen, 21 hits på 14 innings och det borde ha gjort större skada än vad det har gjort. Kommer ha det tufft i början och får det återigen tufft ikväll när Mets kommer på besök.

Alltså, Mets började säsongen extremt bra som jag skrev för en tid sedan. Sedan dess har man dock kantats av lite skador och man har helt enkelt inte fått ihop det trots att man hade ett av ligans mest intressanta lag på papper. Offensiven har varit katastrofal men pitchingen i många fall desto bättre. Just ikväll är ett sånt exempel, en match man måste vinna när en av ligans bästa pitchers står på en sida samtidigt som man möter en ung kille vars karriär precis har börjat på denna nivån. deGrom ska som vanligt inte ha några problem i denna starten heller och Mets kan med goda chanser lösa en vinst om man stör Soroka. 

              SBObet ger oss 1.85 på att Mets vinner kvällens möte, taget!

                                            /Stefan Tirnanic

                                               @MSrekare

Alla rekar
NY Mets ML
2018-06-13 18:10
ATL Braves - NY Mets
5.00 u
-5.00 u
Ett inlägg av
Stefan Tirnanić Stefan Tirnanić