Hej,

Fin insats från Bendeck/Zhu idag gör att vi startat veckan på bästa sätt. Det började precis som jag antog att det skulle göra, att det svängde fram och tillbaka, men efter några gem visade man klass och gjorde sedan det rakt igenom matchen. 6-3 6-2 blev det tills slut och det med ett mycket trevligt odds från början.

Jeong/Seol - Choi/Moon (2) @ 2.37

Turnering: ITF Korea F2

Spelbolag: bet365 

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 07:30

Så är vi här med ännu ett inlägg i bloggen från Sydkorea men den här gången med två par som jag inte tror tidigare, i alla fall den senaste veckan, figurerat i ett blogginlägg.

Två par det här som är mest inriktade på dubbeln får man väl säga. Inga direkta framgångar annars så detta har ändå potential till att kunna bli en helt okej match på den här nivån.

Man har faktiskt mötts tidigare dom här, vilket skedde för ungefär drygt 2 år sedan där Jeong/Seol vann efter 10-7 i tiebreak. På den tiden var det Choi/Moon som var favoriter i matchen med 1.72 men det är väl en liten självklarhet att saker händer under åren som får oddsen att förändras.

Jeong har sedan 2016 blivit en rätt stark dubbelspelare på den här nivån. Började närma sig 500 i världen för något år sedan men tappat en del av det då han inte riktigt fått till det i år och slutet av 2017. Har ju problemet i att han inte tävlar året runt och det gör en del precis som för många andra asiatiska spelare. Spelar med Seol denna vecka och man återförenas nu efter två års tid där man i sin enda turnering tidigare tog sig till semi. Jeong håller inte riktigt lika hög klass men lite beroende på partner så presterar han hyfsade resultat på futurestouren.

Paret vi ska backa är ett väldigt samspelt par i form av dom lite mer rutinerade Choi/Moon. Spelat ett par turneringar ihop sedan 2015 varje år och har en titel tillsammans samt en del bra insatser från Challenger nivå tillsammans. Man har ett rätt stabilt spel men är inga direkta superlirare utan man vinner mycket på att man är väldigt samspelta och passar bra ihop.

Jag tycker inte det skiljer så här mycket emellan paren utan jag kan förstå att Jeong/Seol bör vara favoriter, de har lite högre kapacitet men inte mycket i skillnad. Mer korrekt känns 2.10 på Choi/Moon och förhoppningsvis kan de också visa prov på det.

Alla rekar
2
2018-06-13 07:30
Jeong/Seol - Choi/Moon
5.00 u
6.85 u
Ett inlägg av
Sebastian "Cirseb" Sebastian "Cirseb"