Tjena,

Dålig start på dagen då bilen havererade. Jag väljer istället att tänka på gårdagen som var riktigt fin. 3/3 spel in och det rullar på riktigt bra just nu. Som jag nämnde på twitter igår så kommer inte alla dagar att se ut såhär. De stora motgångarna kommer alltid när det går som bäst men denna gång ska jag försöka dämpa förlusterna. 

Maxspelet var ju gårdagens höjdpunkt där sköningen Huzjak lekte brallan av stackars Vila. I övrigt fick ju även bloggspelet glänsa även om det såg riktigt mörkt ut där ett tag.

----------------------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Adam Szudi vs Evgueni Chtchetinine

Spel: Adam Szudi @ 1.72

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 13:10

Majoros valde att lämna WO i första matchen mot Szudi vilket betyder att det bara blir sju spelare i denna Challyn. Personligen rätt skönt då dagarna blir aningens kortare. 

Szudi är en gubbe som tävlar en del internationellt på touren. Han är även i Ochsenhausen och vässar formen ganska regelbundet. Resultaten här är mycket bra och om Szudi bara vill så kan han utvecklas rätt rejält fortfarande. Han är ganska tät och solid överlag. Det som behöver utvecklas är kraften i både forehand och backhand där det ser ut att gå lite för långsamt emellanåt. Jag tycker ändå han har slagit igenom en del i år och då framförallt i dubbelspelet vilket symboliserar att han är ganska tät och bjuder på få misstag.

Szudi hade också en mycket fin turnering häromveckan där han tog sig till final i ett starkt startfält. Det var också senaste gången han stötte på Chtchetinine och troligen tog sin första vinst mot honom. Tidigare mot defensivspelare har Szudi haft lite problem. Mycket av dessa problem kan nog förklaras med att han har svårt att avgöra poängen. Men just i detta möte verkade han framförallt våga dra till bollen på ett annat sätt än tidigare. I övrigt så är han rätt smart och kan spela ut Chtchetinine en del på finess.

Om vi ska kika på farfar C då. Alla vet väl vem han är vid detta laget. Jag har redan räknat ut honom ett par gånger för mycket kan jag lugnt erkänna. Han ser fortsatt bra ut till och från även om han är en ganska begränsad spelare. Defensiven måste funka till punkt och pricka för att han ska vinna denna typen av matcher. Tyvärr för honom hamnar han i en del dippar under match där han inte riktigt hittar rätt distans eller hänger med.

Jag har suttit och kikat på föregående möte mellan dem och Szudi ska vara favorit här. Han slarvade bort en del poäng då men i avgörande set så såg man faktiskt hur bra han kan vara mot defensivspelare. Till denna gången vet han från start hur han ska spela och vågar han bara dra till bollen som senast så ska det ordna sig även om det blir över fem set.

@tabletennisbet

Alla rekar
1
2018-06-13 13:10
Adam Szudi vs Evgueni Chtchetinine
5.00 u
-5.00 u