Speltips: NaVi att vinna Starladder

Starladder kickar igång på måndag. En del fina lag dyker upp men de två största hoten och favoriterna för framtida event kallade Astralis och FaZe är inte med. Detta innebär att favoritplatsen är ganska bestämd mellan ett par få lag. Dessa är NaVi, Liquid, Mousesports och SK. Finns en chans att NIP kan skrälla också men jag är inte alls övertygad med tanke på deras form den senaste tiden.

Redan här kan jag berätta för er ett att varken Liquid eller Mousesports ska vara såhär favoriserade som de är. De kommer helt enkelt inte vinna. Mousesports har fortfarande problem med att ta sig till semifinaler och finaler och presterar helt enkelt inte så pass bra och så pass mycket som de ska göra för att kunna utmana om titlar.

Liquid i sin tur är ett väldigt bra lag på LAN men har inte riktigt allt det där som krävs ännu. Gjorde en fin insats senast i finalen mot AstralisEPL men hade inte mycket att sätta emot. Givetvis är detta pga en del anledningar men den främsta är för att Astralis verkligen är det bästa laget just nu. Ovanpå det har Liquid inte den erfarenheten och skickligheten som krävs för att klara av stora finaler mot topplag ännu. Med andra ord kommer det ner till SK och NaVi där jag ser en klar favorit.

SK är nämligen inte ett lag att räkna med ännu. Kommer alldeles nyss från en vinst på Adrenaline Cyber League där de först slog Gambit med 2-1 och sedan AVANGAR i finalen med 3-1. Gambit vinsten var ingenting att skryta om. Den skulle varit betydligt klarare och de var väldigt nära att det inte alls gick till en vinst även om de nu klarade av det i slutändan.

Vinsten mot AVANGAR var desto bättre. Förlorade sitt eget pick som var Cache med hela 16-7 för att sedan vinna tre kartor i rad blandat med sitt eget pick och AVANGAR's. Självklart är detta en match man ska vinna alla dagar i veckan och det gjorde man också. Överlag tyckte jag man spelade ganska bra faktiskt men det var en del stora misstag från AVANGAR's sida som ledde till denna överkörning. Hade de mött ett annat, lite bättre lag, så är jag inte alls lika övertygad om att det hade stått 3-1 till SK som slutresultat.

En tydlig sak man ser är att det fortfarande är stora problem i kommunikationen som gör att SK tappar både rundor och matcher. Det är helt enkelt för oklart vad som ska göras på plan och i svåra situationer syns det mest. Deras sämsta sida är fortfarande T-sidan, en sida som egentligen borde vara enklast då det inte ska behöva vara så svårt att få till en execute på banan med tanke på skickligheten på deras spelare. Det är ofta man förlorar rundor pga att man inte vet vad man ska göra.

CT-sidan ser faktiskt bättre ut, återigen konstigt nog. Detta är en sida som kräver betydligt mer vakenhet och kommunikation eftersom att rotationerna måste sitta perfekt mellan de olika siterna för att laget inte ska kollapsa. Här spelar man faktiskt bra, nästan lite för bra och gör att man ibland ser ut som det gamla SK som dominerade alla lag. Dessvärre ser det svårare ut när man möter bättre lag då bättre lag vet hur SK ska kontras eftersom de har information om varenda spelare i detta laget.

Överlag så är laget fortfarande svårt att förstå. Mestadels ser man väldigt ojämna ut och gör att laget i sig blir svårt att sätta en nivå på. Vad som är klart är att man inte ska vara en favorit i någon stor turnering eftersom man inte fått igång sitt spel och sin kommunikation på rätt sätt. Det kommer dröja ett tag till innan man når sin fulla potential och den tiden är inte kommen.

Egentligen finns det bara en klar vinnare här och det är hemmalaget NaVi. Detta är den stora chansen. Laget har spelat väldigt bra på senaste tiden och förlorade otroligt nog med 2-0 senast mot LiquidEPL-finalerna i helgen. Spelarna var inte riktigt vakna och kom in med en form av underskattning mot detta giftiga Liquid vilket man inte får göra.

I NaVi har vi världens bästa spelare kallad s1mple som styr och härjar. Eventet som var nyss, EPL, var det första eventet på länge som han underpresterade i och electronic fick försöka bära laget istället. Dessvärre gick det inte hela vägen.

Nu vankas det istället hemmaplan. Hemmaplan, i Ukraina, i en turnering man historiskt sett har spelat bra på. En s1mple i bra form, en electronic i bra form och ett NaVi i bra form lär inte kasta bort denna chansen. När varken Astralis eller FaZe finns med i bilden så tror jag att man ser en ännu större chans att kamma hem vinsten på hemmaplan framför sina egna fans.

Har svårt att se s1mple underprestera ett event till efter EPL. Speciellt när han vet vad som väntar hemma. Detta är hans stora chans att visa att NaVi's projekt går i rätt riktning och han lär inte låta någonting hindra varken honom eller laget från att vinna denna turnering.

NaVi är det bästa laget i denna turnering. Laget har mer erfarenhet, bättre kemi och tillräckligt sammansvetsade spelare för att kunna hantera topplagen i detta eventet men även de mindre bra lagen. Skickligheten individuellt hos spelarna är avsevärt hög också.

NaVi har fördel.

Speltips: NaVi att vinna Starladder

Liga: Starladder

Bolag: bet365

Units: 2/5

Odds: 4.50

Spelstopp: MÅNDAG 28 Maj 09:00 CET






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.