Speltips: AGO - Virtus Pro

SK blev en riktigt brakförlust. De vann turneringen så allt gick rätt till på den fronten men spelet att de skulle vinna med 2-0 mot Gambit gick åt helt fel håll. Såg inte alls så bra ut som man tänkte sig dom skulle göra men som tur är vände det in i det sista vilket resulterade i att de kammade hem turneringen. Fortfarnade ett osäkert kort detta laget men ska kunna utmana om större titlar i framtiden.

AGO är ett annat lag som inte riktigt är sig likt längre. Från att ha kommit från ingenstans och tagit över marknaden helt och hållet med sitt oerhört välformade spelsystem till att se ut som ett gäng fåntrattar i nuläget, det är inte lätt att bevittna. Har ett fantastiskt lag faktiskt. Oerhört bra spelare både individuellt och som lag. Kemin finns där, spelsystemet finns där, instinkterna finns där men ändå saknas något. Länge varit kända för sin starka mentalitet men har på senare tid sett ut som att de tappat en del av denna.

Formen i sig är ganska okej. Mött en del bra motstånd och har mäktat med 2 vinster av totalt 5 på deras senaste matcher. Kommer senast från en förlust mot Gambit med 2-1Dreamhack Open Tours vilket gjorde att de inte gick vidare ur gruppen och slutade på 5-6**e** plats. Inte direkt ett mäktigt resultat och någonting som skuggat dom länge fortsätter.

Det man tycks se i laget, som faktiskt är något positivt, är att de fortfarande försöker att vinna. AGO försöker hitta tillbaka till sin form och när det inte lyckas så försöker de bygga fram en ny. Kanske är det faktiskt precis det dom gör just nu även om det går sådär. Tycks se en förbättring i spelet vilket glädjer mig eftersom att detta laget har en sån otroligt fin CS som de spelar. Mäktar ofta med sjuka comebacks, galna halvtidsledningar och omöjliga rundvinster som är en fröjd för ögat att se.

Har nu fått en veckas vila och förberedelse inför kommande event i Ukraina kallat Starladder där man än en gång ska in i hetluften och möta bra lag. Här kommer det krävas fullt fokus, fullt engagemang och full patte, rent ut sagt. Man har faktiskt lyckats få ett ganska fint möte i sin första match då man gästas av Virtus Pro på andra sidan. Detta är mer eller mindre ett derby men i ett annat land. De två största lagen i Polen ska nu mötas och det är lillebror mot storebror.

Lagen emellan så har det alltid varit roliga möten. De har möts hela 3 gånger över 6 kartor och AGO har vunnit samtliga möten och 5 av kartorna. Dessutom var alla dessa matcher förra året, när AGO hade sin sjuka form och Virtus Pro var på väg neråt men fortfarande hade TAZ i laget. Rätt intressant.

Tror inte något av detta spelar någon roll när denna matchen spelas. Kommer vara samma tempo, vilja och krig ute på planen men alla dessa element tror jag inte kommer från Virtus Pro, tvärtom. AGO ser sig fortfarande som lillebror och underdog och har fortfarande mycket att bevisa för detta gamla gäng på andra sidan banan. Dessutom vet de hur de ska spela mot detta laget och har lyckats bra mot dom förut vilket stärker deras tro i att de kan göra det igen. Lägg därtill den avskyvärda formen på detta Virtus Pro och man kan se en fin chans för AGO att springa iväg med denna vinsten.

MICHU's chans att förändra och förbättra detta Virtus Pro har gått ner sig rejält. Ingen av spelarna i laget vill längre spela och kvar står han ensam med alla de egenskaper som krävs för att gå framåt. Dessväre går det inte att göra den resan ensam och sakta men säkert kommer även han att tvina bort.

Virtus Pro har alltid varit det bättre laget. Ett lag vars dominans sällan hade skådats. Online har laget alltid haft en del problem men alla dessa problem skulle sedan lösa sig när det var dags för LAN. Tyvärr har deras form sakta men säkert gått ner sig samtidigt som spelarnas ålder bara stigit. Kanske är det snart dags för pension, kanske är det snart dags att lägga bössan på hyllan, kanske är det snart dags att helt enkelt förbättra sig själv eller bara ge upp. Det ser inte ljust ut. Hur det ska gå i framtiden är bara en tidsfråga för laget i sig är allt annat än vackert.

Speltips: AGO ML

Liga: Starladder

Bolag: bet365

Units: 2/5

Odds: 2.37

Spelstopp: MÅNDAG 12:00 CET






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.