Tjena,

Det känns som att allting bara flyter efter comebacken i slutet av april månad. Jag känner mig i ett skönt flow och hanterar kassan på ett fint sätt i nuläget. Jag drar ändå inga större växlar då jag vet att det kan slå om på bara en dag så det gäller bara att gneta vidare.

Att man har kunnat sitta ute och läsa på och betta har också gjort livet enklare. Något jag ofta försöker göra är att inte sitta på samma plats varje dag utan jag rör mig runt för att hjärnan ska få nya intryck och ny inspiration från dag till dag. Ett litet tips som kanske kan hjälpa någon i bettingdjungeln.

Challenger Ochsenhausen

Florian Bluhm vs Rodrigo Tapia

Spel: Florian Bluhm -1.5 @ 1.83

Stake: 7/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 11:10

Bluhm, Bluhm, Bluhm. Jag tycker jag ser honom varje vecka nu och hans namn och spelstil börjar nästan kännas uttjatad. Men eftersom han är en defensivt lagd spelare så är det väldigt bekvämt och lättläst att involvera honom i flera utav matcherna som spelas. 

Imorgon går han in i sin andra Chally denna veckan och som så många gånger förr är detta positivt för de flesta av spelarna. Först och främst har det fått ett par matcher i kroppen och är inne i matchtempot. För Bluhms del betyder det också att deffen lär sitta från start imorgon. Något som annars brukar ta ett tag för en deff att hitta.

I veckans första Chally så tog ovanligt nog Bluhms sig vidare till slutspelet. Det hör verkligen inte till vanligheterna och kan säkert sporra honom ytterligare i morgondagens matcher. I stora drag så gjorde han vad som förväntades av honom och det var inga konstigheter alls.

Morgondagens motståndare är en RIKTIGT svårbedömd man. Om jag tyckte att det var svårt att hitta info om Kovacs så är det ingenting jämfört med Tapia. Det jag har fått fram är två år gamla klipp och matcher där jag har lusläst varenda steg och boll han har slagit. Utöver det så har jag inte så värst mycket att gå på och frågan är egentligen hur bolagen har lyckats luska ut något om honom.

Trots att matcherna är två år gamla så känner jag mig ändå väldigt tillfreds över att gå emot honom i två matcher imorgon. Om han nu inte har utvecklats något enormt så sitter oddsen väldigt fel på honom inför morgondagen. 

Han har noll fart i slagen och kommer ofta fel till bollen. Detta mot moståndare som har en klart lägre nivå än de flesta i Challyn.

Jag vill ändå poängtera igen att det är en liten chansning att förlita sig på så lite info och detta är något jag inte gör vanligtvis. Det jag har sett indikerar dock på att Tapia kommer få otroligt svårt att ta någon match under dessa tre dagar.

@Tabletennisbet

Alla rekar
Bluhm -1.5
2018-05-16 11:10
Florian Bluhm vs Rodrigo Tapia
7.00 u
5.81 u
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord