Förra inlägget är inte avgjort än, den börjar spelas nu under kvällen och kan ses på www.twitch.tv/callofduty med start 20:00. Spelet rekades ut till 2.06 och står nu i 1.36 på samtliga sidor som erbjuder marknaden och nu har jag gjort jobbet, får hoppas EnVy nu gör sitt. Det blir självklart med Call of Duty nu när det är igång!

EDIT: Matchen är spelad och EnVy vinner 3-0 och spelet är vinst.

Splyce - Evil Geniuises

Splyce är också ett av lagen som genomgått ett spelarbyte, den gamla legendaren Tommey har blivit ersatt med Josh. Splyce har alltid underpresterat mot hur bra man är på pappret och jag tror faktiskt detta kan vara det som gör att Splyce äntligen kan bli så bra som man faktiskt är på pappret. Problemet Splyce har är att man har fyra stjärnspelare i samma lag. Innan spelarbytet var det de fyra bästa europeiska spelarna genom tiderna om man kanske bortser från Bance som kommit upp de senare åren men som har en slayerroll. Jag vill jämföra detta laget med BO2-laget Epsilon som var det europeiska storlaget som var världens bästa hardpointlag under ett bra tag, där hade man som nu både MadCat och Jurd. Det är europas bästa main AR och europas bästa SMG utan snack, gamla Epsilon-laget hade Shane som egentligen inte var något märkvärdigt men gjorde det som behövdes som stjärnspelarna ville göra. Här kan man verkligen säga att Josh är samma typ av spelare, även om han är inviduellt duktigare än vad Shane var är han inte rädd för att smutsa ner sina egna siffror för att få laget framåt. Epsilons fjärde spelare var Xanity och även här är Bance väldigt lik med vilken spelstil han hade. Josh brukar göra europeiska lag väldigt mycket bättre efter varje lag han kommer till eftersom han vet hur man vinner och i den egocentriska EU-scenen är detta väldigt viktigt. Man förlorade igår 3-1 mot tK men var väldigt mycket jämnare än vad siffrorna var. HP förlorar man med några enstaka poäng, förlorar SND, vinner CTF och sedan går och förlorar fjärde. Jag tror Splyce kommer bli bättre och bättre och äntligen kan vi kanske få se ett EU lag igen utmana de stora lagen i USA.

Evil Genuises hade en enormt bra prestation för nästan precis en månad sedan under CWL Seattle när man placerade sig på en andra plats. Det var enormt imponerande att se Aches sluta på en topp tre placering igen men jag tror det blir hans enda topp tre placering under detta året. Man har inte spelarna på de positionerna där dem är bäst, att man ska kunna utmana topplag där Aches sitter på en flex-roll ser jag som osannolikt. Aches skulle kunna kolla i någon form av SMG support-roll men som flex håller han inte måttet när man jämför topplagens flex-spelare. Man håller helt enkelt inte måttet och jag skulle säga att denna matchen är mer mot 50/50 än att Splyce ska ligga på 2.40.

Oddset finns tillgängligt på NordicBet/Betsson/Coolbet/Guts/Pinnacle.

Spel: Splyce @ 2.45

Spelstopp: 2018-05-16 21:30

Liga: CoD World League

Bolag: Pinnacle

Värdering: 3/5

Här har vi en vacker bild där vi har tre av europas största namn spelade tillsammans redan 2011: Iceman, Josh, Madcat. Även semi-proffset DevR fick vara med.

Alla rekar
Splyce
2018-05-16 21:30
Splyce - Evil Geniuses
3.00 u
4.35 u
Ett inlägg av
Icemanbets Icemanbets
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord