NiP vinner enkelt mot Virtus.Pro och vi rättar förra spelet som vinst. Förstår faktiskt inte hur man kan få så höga odds när bra lag möter Virtus.Pro. Vi fortsätter att spela här tills marknaden ser Virtus.Pro på ett annat sätt. Nu har vi det alla väntat på, Call of Duty!

EnVy - Epsilon

Senaste månaden har varit den mest händelserika månaden inom Call of Duty på länge. Den numer rätt döda scenen fick lite fart när ca 50.000-60.000 som såg live på twitch när OpTic skulle annonsera spelarbyte, detta är mer än de flesta finalerna får när turneringar spelas. Tolkar verkligen detta som att om nästa CoD blir lika bra som det har varit 2013 och innan kan CoD bli stort igen. Treyarch som skapar spelet i år har aldrig gjort ett dåligt CoD innan, vi hoppas de inte bryter det nu.

Det är inte OpTic vi ska prata om idag dock, det är EnVy - Epsilon. EnVy har även dem haft spelarbyten sen sist då Chino från tK och Decemate från gamla eRa. Man har tappat Temp och Slasher, som har varit lagets bästa spelare hittills. Chino har kommit in som en main AR och är enormt underskattad. Folk underskattar Chino enormt mycket, han var en väldigt viktig del när tK hade sin succé i början av spelet. Decemate är en av SND-generationen som var för unga för de stora turneringarna så man spelade endast SND-turneringar. Han är ingen som kommer höja detta EnVy men som de flesta som spelat CoD ett tag vet: "SND wins championships". Man kommer få en ny nivå på sitt SND-spel och med sin starka HP som man haft inför denna turneringar kommer man vara väldigt farliga. Huke har börjat förbättra sitt spel efter floppat i början av säsongen. Classic är en spelare som aldrig imponerat, men inte heller gör bort sig och kommer vara en stabil spelare. Detta EnVy på pappret har blivit sämre, men jag tror man kommer vara väldigt mycket bättre än vad folk tror.

Epsilon var förra säsongens jumbo, man låg 0-9 men lyckades vinna någon match i slutet på förra säsongen när man tog in Reedy i laget. Man imponerade väldigt mycket i slutet på förra säsongen när Reedy kom in men har efter det kommit ner lite i nivå. Man är fortfarande favorittippad att komma sist i sin division och man är helt enkelt överskattade. Det enda som talar emot min tes här är att Epsilon-spelarna alltid har en starkare sista halvår av spelet än vad man har första, man är inga spelare som lär sig snabbt och kan anpassa sig efter motånd snabbt. Vi går in i det andra halvåret och man ska börja bli bättre nu än vad man varit innan, men att man får dessa odds i sjunde månaden av spelet är alldeles för högt.

Spel: EnVy -1,5 @ 2.06

Spelstopp: 2018-05-16 20:00

Liga: CoD World League

Bolag: Pinnacle

Värdering: 3/5

Alla rekar
EnVy -1,5
2018-05-16 20:00
EnVy - Epsilon
3.00 u
3.18 u
Ett inlägg av
Icemanbets Icemanbets
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord