Speltips: OpTic har blivit danskt

GODSENT vinner 16-5 16-4 och vi rättar förra inlägget till GODSENT rak @ 1.892 till en enkel vinst. CS-spelen har gått väldigt mycket bättre under senaste tiden samtidigt som jag hade en väldigt bra CoD-turnering senast. Det har hänt väldigt mycket på CoD-scenen där många av de bästa lagen har gjort spelarbyten. Historiens bästa CoD-lina har breakat upp och vi har ett nytt OpTic, mer om detta i kommande inlägg när nästa CoD-turnering är på tapeten. Ytterligare CS väntar ikväll!

OpTic - Renegades

OpTic har inte bara haft spelarförändringar på CoD-sidan senaste veckorna, CS-laget har också fått in en ny lineup. Man har endast spelat två kartor ihop på officiella matcher där man åkte på en 2-0 förlust mot relativt anonyma eUnited. Det är inte starten som man hade hoppas på där mycket i detta laget ligger i om alla har en bra inställning kan man nå långt. Det är många starka personligheter i laget, det är en nysatsning med ett hel-danskt lag efter hela Stanislaw-dramat som uppstod för några veckor sedan. Denna 2-0 förlust mot eUnited kan inte ha hjälpt deras psyke, men det är ca två veckor sedan den matchen spelades och jag tror man har kommit över den och fått snacka ihop sig. Denna bäst av två är enormt viktig för OpTic inför ESL Dallas, om man kommer härifrån med en 2-0 vinst tror jag att man kan bli en riktigt dark horse inför den turneringen. Inviduellt har detta danska OpTic-lag vad som krävs, man har nu tagit in en coach vid namn Ruggah som kommer fokusera på management-delen och se till att lagets psyke håller.

Renegades har presterat bättre än vad jag trodde när deras stjärnspelare NAF lämnade laget. Hans ersättare blev norska Jkaem som verkligen har levererat. Senast under IEM Sydney kom man på en delad femteplats efter vunnit över Fnatic 2-0 men åkte ut i kvartsfinal i en relativt jämn match där Mousesports gick ut som vinnare i övertid på den tredje kartan. Det känns ändå som man har kommit dit där man har tagit ut sin potential. Jag ser ingen utvecklingskurva för laget från detta. OpTic är helt enkelt undervärderade inför denna match. Man har limiterade officiella matcher inför ESL Dallas, man vill göra avtryck och få upp det viktiga psykiska delen inför turneringen.

Det finns en risk att OpTic är i EU och därför oddsen är höga, man lämnade walkover mot Liquid nyligen och jag ser ingen logisk förklaring till varför man inte skulle göra det om man fortfarande är i EU just nu. Om man är i USA inför Dallas redan är oddsen väldigt bra, om man inte är det räknar jag inte med att man spelar matchen som kommer sluta runt 02:00 lokal tid inatt.

Spel: OpTic +0,5 @ 2.30

Spelstopp: 2018-05-12 00:00

Liga: ECS NA

Bolag: Pinnacle

Värdering: 3/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt