Speltips: Mixwell vs Nahte

Astralis vinner enkelt mot G2 och vi rättar förra inlägget som vinst. Det börjar faktiskt gå riktigt bra nu, vi är uppe på nästan 114% ROI och då har många av våra tunga spel gått stolpe ut. Jag hoppas att jag kan ligga kvar här nu, att ligga på en ROI runt 110-115% är där jag vill ligga för att vara nöjd. Vi fortsätter och försöker hoppa över 115% under maj månad!

G2 - NRG

IEM Sydney har precis börjat och min teori om att CS är det mest konstiga och ojämna spelet har aldrig varit mer sann än nu. TyLoo går och vinner över SK, Renegades går och vinner över FaZe samt att Grayhound slår ut SK ur hela turneringen i loserbracket. Detta måste väl vara den sista droppen för SK när man går och förlorar mot två rätt värdelösa lag i jämförelse. Grayhound tar även en map mot FaZe och CS har väl aldrig varit så ojämnt som just nu, under förra rostermanian skrev jag att nästan alla lag under lagbytena var förlorare och det ser verkligen ut så nu.

Det enda laget som faktiskt verkar ha spelat upp sig sen spelarbytena är faktiskt G2, man hade en katastrofal Dreamhack Marseille direkt efter Mixwell kom in i laget. Dock förlorade man i andra OT mot ett kvalitetslag som Cloud9, sen fiaskot i Marseille har man presterat enormt bra online. Man inledde IEM Sydney med en 16-5 vinst mot MVP PK som man var förväntad att göra, man gick sedan och förlorade mot Fnatic med 1-2 där sista kartan slutade 16-14. Det är ett Fnatic som har presterat enormt bra på LAN under senaste månaderne och jag ser det faktiskt som ett väldigt bra besked att man kan spela såpass jämnt på Fnatic på LAN. Man har spelat en del matcher online sen DH Marseille och där har man verkligen visat att Marseille var ett undantag. Man har spelat 1-1 mot FaZe, man förlorade visserligen 0-2 mot Astralis. Dessa två kartor var väldigt jämna och med tanke på Astralis form under den här tiden är det inte heller något som är negativt. Man vinner även 2-0 mot Fnatic och spelar 1-1 mot NaVi.

NRG har alltid varit kända för att vara enormt bra på online men rada upp katastrofinsatser på LAN. Man var på ett lokalt event i NA nyligen där tier3 lag var på, man var förväntade att vinna eventet utan större problem men efter en 0-2 förlust mot Complexity och en 1-2 förlust mot Torqued slutade man som jumbo. Detta är inte första gången man radar upp fiasko när det kommer till LAN events. Anledningen att oddsen är relativt jämna bör vara att NRG spelade 20-22 mot Astralis. Oddsen för en G2 vinst efter tre kartor är alldeles för höga.

Spel: G2 @ 1.90

Spelstopp: 2018-05-03 04:00

Liga: IEM Sydney

Bolag: Pinnacle

Värdering: 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt