Speltips: AVANGAR - FlipSid3

Mitt i all IEM Sydney hysteri så finner vi faktiskt ett par matcher i Starseries CIS qualifier. Det är nämligen dags för slutspel och vinnaren i detta kval, precis som i de andra, får äran att spela Starseries Season 5.

Man kunde ju tro att FlipSid3 skulle vara ett av de lag som var direktinbjudna till detta slutspel men så var inte fallet. Kanske är det också pga alla problem detta laget haft, att ständigt vara värdelösa och aldrig någonsin prestera mer än när det gäller som mest - oftast i Major-kval.

Denna gången blev det ingen räkmacka. Man fick köra på i gruppspelet och hamnade sedan i slutspelet efter att ha gått 2-0 i gruppen och således tjänat full pott. Lite förvånande är det faktiskt då detta är ett lag som historiskt sett aldrig spelar bra.

Men nya tider verkar ha dykt upp. De har inte längre electronic i laget vilket är ett sanslöst tapp. Han är, och var, den enda som alltid engagerade sig och faktiskt försökte. Lyckligtvis, för honom, så blev han äntligen upplockad av ett mer lovande lag som NaVi. Seized är inte heller kvar han. Efter en kort sejour i laget befinner han sig nu i Gambit och försöker sig än en gång på IGL-rollen utan något vidare resultat.

Kvar har vi gamla linan och senaste adderingen lollipop21k vilket för övrigt måste vara det fulaste namnet någonsin. Men ändå, en ny talang har anlänt till laget och detta är en rätt lovande spelare. Oerhört skicklig, har trots sin unga ålder varit väldigt lovande såhär långt och får nu chansen att visa vad han går för mot de bättre motstånden.

Som tur är så finns också geniet Blad3 kvar i laget vilket är precis en sån spelare och ledare som varje lag behöver. En väldigt bra ledargestalt och mentor till de yngre spelarna och talangerna som ett lag som FlipSid3 ständigt lockar in.

Med dessa två i laget så kan det faktiskt röra om lite i grytan. Nytt blod mixas med gammalt blod och kvar blir en sorts mix av något annorlunda. Helt plötsligt har spelare som worldedit börjat prestera igen, en spelare som haft det så himla tungt i månader.

Även markeloff har börjat bidra igen. Ännu roligare är det att han börjat bära den gröna bössan igen vilket är ett kul tecken. Det har sällan funnits bättre awpers någonsin i detta spel och han är en av legenderna som banat vägen för andra spelares skicklighet med vapnet.

Vi ser ett nytt FlipSid3 på ingång. Typ. Kanske. Om det är något de alltid varit så är det ett lag som skräller till sig vinster. De har också alltid varit ett lag som varit väldigt bra när de haft en pik eller haft något nytt i laget, om inte så för en kort stund.

Känns nästan lite dumt att trycka ner dom som super-underdogs mot ett mer krassligt AVANGAR. Detta fina lag som nyss tappat sin awper jame och ersatt honom med Ramz1k, vilket förstås är en duktig spelare men som inte spelat med detta laget förut något nämnvärt.

Kemin och motivationen man hade förut syns inte längre. Inte bara pga att de bytt spelare, det har faktiskt sett rätt dåligt ut den senaste tiden. Resultaten har inte gått vägen, motståndet man mött har man både fått stryk av men också spelat väldigt dåligt mot.

Med det nya blodet i laget ser det inte helt bättre ut heller, även om det klart kan vara för tidigt att se full effekt. Underskattning är något detta laget faktiskt lidit av, och lider av emellanåt fortfarande. De tycker helt enkelt de är för bra och presterar inte alltid tillräckligt och förlorar istället.

Den här glöden och attraktionen för spelet syns inte till lika ofta längre vilket är farligt. Det sätter laget i en farlig position med risk att tappa fattningen. Något som måste jobbas bort framöver.

Mot ett FlipSid3 som inte är i närheten av detta laget skicklighetsmässigt kan jag inte tro man kommer in med mycket respekt för. Detta kan leda till ordentligt trubbel.

För är det något FlipSid3 är bra på och är vana vid, så är det att vara underdog. Måste prova ett spel på dessa rutinerade spelare. Kan inte tänka mig de ger sig utan en fight.

Speltips: FlipSid3 ML

Liga: Starseries CIS Qualifier

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5

Odds: 2.97

Spelstopp: TISDAG 19:00 CET






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.