Speltips: Rogue - Dignitas

Precis som i EU så har NA sina sista matcher i ESL Pro League inatt. Det är inte lika spännande i de matcherna då mycket redan är klart men för ett par få lag så är där verkligen en chans på det bättre. Rogue**, SK och Luminosity gör inatt upp om slutspelsplatsen till finalerna i Dallas senare i Maj. SK sitter just nu på sista platsen med 30 poäng och behöver vinna inatt för att hålla undan Rogue och Luminosity som sitter 27 respektive 28 poäng. Enklast motstånd får Rogue när de möter ett sargat Dignitas som inte har någon chans att röra sig uppåt och därmed blir nerflyttade till ESEA MDL**.

Rogue har så att säga inatt chansen att rätta till misstagen de tagit till sig tidigare i säsongen. Inatt gäller precis allt. Vinner de båda sina matcher så sitter de sedan på 33 poäng vilket är allt de kan göra. Resterande hopp ligger hos Renegades och NRG om att sno poäng från sina respektive motståndare och det är fullt möjligt. Rogue kan dock inte deppa här och tro att allt är över utan det enda som faktiskt gäller är att gå ut och fullständigt köra över sitt motstånd med så klara siffror som möjligt och be till gudarna att Renegades och NRG gör sitt jobb.

Det är rätt tufft att sitta på en plats som denna där mycket hänger på både sig själv och på andra. Man kan bara göra så mycket själv innan allt läggs i andras händer. Framförallt har de ju sig själva att skylla också med relativt usla resultat emellanåt men inatt får och kommer de inte tänka så. Rogue är ett väldigt dedikerat lag, ett väldigt mentalt starkt lag som kämpar så det skriker om det och som får resultat för det. Inatt bör inte vara ett undantag.

Man har allt att spela för. Man behöver sex poäng. Resterande är upp till andra lag och man kommer göra precis allt och lite till och sen sitta och hoppas på att det går deras väg. Sex poäng är det mesta man kan skaffa och sex poäng ska inte vara ett problem mot ett Dignitas som spelat fruktansvärt dåligt över hela säsongen och som dessutom inte har ett skit att spela för längre eftersom de redan är klara för nedgradering.

Detta Dignitas som faktiskt sitter på en del talang i laget har fullständigt klappat ihop och knappt tagit något med sig. Man sitter i skrivande stund på hela 18 förluster och 2 vinster med 6 poäng inspelade vilket är allt annat än bra. Vill säkert har med sig en vinst i sina sista två matcher i ligan och man vill säkerligen sumpa Rogue's chanser bara för att, men med den usla motivationen och spelstilen man dyker upp med till matcherna så är det inte mycket som talar för att man faktiskt klarar av det.

Ingenting har fungerat på hela säsongen och det finns inget som talar för att man ska få det att fungera nu. Rogue lär spela väldigt defensivt och väldigt försiktigt men också metodiskt. Kanske kommer stress och nervositet dyka upp och kanske kan det göra det hela värre för laget men om det är något man bevittnat från Rogue förut så är det att de aldrig, bokstavligt talat aldrig, ger upp.

Mapparna som spelas inatt är två bra för Rogue. Inferno och Train syns i rutan och det är kartor man har haft bra resultat på överlag och som man faktiskt kan spela. Sist man mötte Dignitas var för omkring en vecka sedan och då vann man 2-0 i en match som skulle varit över mycket tidigare. Man vann på Inferno med 16-11 och på Mirage med 28-26. En sak är klar, det skulle aldrig gått så långt och det vet dom om själva. Inatt blir det garanterat andra bullar.

Man får det enklaste motståndet i ligan inatt serverat på ett silverfat för att lyckas kvala sig till finalerna i Dallas. Bättre möjlighet kan man inte få. Jag är rätt övertygad om att man kommer att trycka 2-0 mot Dignitas inatt och bevisa att man förtjänar platsen där. De kommer göra sitt jobb och sen kommer de hoppas att andra gör sitt jobb för dom. Mer kan dom inte göra.

Speltips: Rogue -0.5 (2-0)

Liga: ESL Pro League NA

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5

Odds: 1.763

Spelstopp: TORSDAG NATT 02:00 CET






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.