Speltips: Renegades - eUnited

NA-versionen av Starseries är i slutskedet där sista semifinalplatsen ska trollas fram från matchen mellan Renegades - eUnited. Vinnaren går alltså vidare i hopp om att få en plats i Starseries-ligan och förloraren är ute ur leken.

Hade definitivt trott Renegades skulle svept mattan med eUnited om denna matchen varit för 1-2 månader sedan men som det ser ut nu så finns där en rätt bra chans för eUnited att sno åt sig både en karta och en vinst.

Formen för Renegades är inte den bästa. På de senaste fem matcherna har man endast en vinst. Det ser ganska stelt ut i laget. Man har problem med att hitta både öppningar och stängningar i sina rundor vilket skapar en ganska stor obalans. Det går inte riktigt att leva på hopp i en sport som denna.

Har förlorat mot lag som Rogue, Bravado men även Fnatic och NaVi nu senast på Dreamhack Marseille. Rogue och Bravado ska man inte förlora mot, alls, någonsin. Speciellt inte när Rogue spelade med sin coach. Bravado är ett lag med en sanslös taktisk förmåga men som saknar oerhört mycket individuell skicklighet, något som Renegades har hästlängder mer av. Det går liksom inte att jämföra Renegades med Bravado, så stor skillnad är det. Det är två förluster man verkligen inte ska ha.

De snabba taktikerna, det snabba spelet och den snabba instinkten som detta laget sitter på tvinar bort sakta men säkert ju mer dom spelare. Det är alldeles för mycket slarvande, alldeles för mycket "yolo" och alldeles för mycket individuellt skit som ställer till det för hela laget.

Vissa spelare verkar tycka det är mer okej att skina själv än att hjälpa laget till en vinst och när det inte går deras väg så försöker dom ännu mer. Renegades har förlorat så attans många rundor pga dessa själviska problemen men det värsta är att man inte ser någon förbättring, alls.

De har en bra grupp. Bra individuella förmågor allihopa, en bra awper och IGL i Nifty och rätt bra rutin i AZR, Ustilo och jks. Ändå, fallerar korthuset hela tiden när de ser ut att ha återhämtat sig. Det är ett rätt ungt lag som har varit med i gamet en lång tid men aldrig riktigt kommit någonvart. De har bra erfarenhet men de verkar inte kunna utnyttja den speciellt mycket.

De saknar fortfarande kompetens att ta ner de bättre lagen, de saknar fortfarande kompetens att köra över de små lagen och de saknar fortfarande kompetens att bli bättre som lag, själva.

Renegades är bra, men de saknar för mycket för att vara en riktigt utmanare. De är ett upset-lag, ett lag som kan komma in och stjäla kartor, och ibland vinster, mot bra och tunga lag. Men mer än så är dom inte.

De är inga vinnare, de är inga stjärnor, de är inget topplag. Framförallt inte när de möter sämre lag då de lätt viker ner sig till sina motståndares nivå. Menar, de har definitivt kapaciteten att klara av och ta ner sämre motstånd, det krävs bara lite vilja och stake att göra det.

eUnited är definitivt inget bättre lag än Renegades men vad de har som Renegades inte har är surprise-faktorn. Där finns inte alltför mycket info om dom i form av demos och gameplan och samtidigt är Renegades inte ett lag som bryr sig alltför mycket om lag som är sämre än dom. De spelar hellre deras eget spel och vinner på den vägen.

eUnited har en femma som är rätt blandad. Man har Relyks som är det mest kända namnet följt av tre spelare från gamla Rise Nation och dapr från DaZeD's lag GX som han hade ihop med swag. Det är överlag talangfyllda spelare, riktigt bra individuellt och sitter på en ordentligt mängd självförtroende, nästan lite för mycket.

Finns en del taktiska kunskaper i detta laget men mycket förlitas på de individuella förmågorna. Kemin är inte den absolut bästa men samtidigt har de inte spelat ihop så pass länge att det går att snacka negativt om.

Har haft bra resultat på senaste tiden. På sina fem senaste matcher har man tre vinster. Detta över helt okej lag, lag i deras egna nivå och lag man faktiskt ska ta hand om med tanke på nivån man har i sitt lag.

Mött Renegades för lite mer än en månad sedan. Förlorade 2-0 över två tighta kartor där den ena gick till övertid. Cobblestone och Train spelades vilket är kartor som helt klart kan dyka upp idag. Skall sägas att Renegades form var avsevärt bättre vid det tillfället jämfört med nu.

Det som är väldigt klart är att det är ett oerhört hungrigt lag. De känner de har mycket att bevisa, de vet om deras egna kapacitet och hur långt de kan nå. De vet också att Renegades har precis allt att förlora här och de själva har allt att vinna. Den här taggade känslan på att gå ut och möta ett mycket bättre lag men samtidigt känna att chansen definitivt finns där är något eUnited sitter på just nu.

Kan gå lite hursomhelst detta mötet. eUnited har precis allt att spela för vilket de vet om. Sätter de press på Renegades redan från start så kommer de få med sig en karta, kanske t.o.m en vinst. De vet också om Renegades form, hur de spelar och hur de spelat senaste tiden. Revansch från förra matchen mellan lagen finns där gott om.

Speltips: eUnited +1.5

Liga: Starseries NA Qualifier

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5

Odds: 1.787

Spelstopp: TISDAG NATT 03:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.