Miami Heat (0-1) @ Philadelphia 76ers (1-0)

Spel: Heat +7.5 @ 1.76 hos bet365

Heat förlorade stort i första matchen, det kommer inte hända igen. Detta lag är för bra för att låta sig lekas med och tappa ledningar igen. 3Q var var de förlorade matchen, med bara 18 poäng under hela quarten är oacceptabelt och det vet spelarna om. Spoelstra är för bra en coach för att låta sitt lag tappa så mentalt igen.
Hassan Whiteside är deras svaga länk då han är missnöjd med sin minimerade roll under säsongens gång, han vill vara nummer ett men det kan han inte vara om han inte lägger ner arbetet 100%, vilket han inte gör eller gjort på länge. Bam Adebayo har varit bra under säsongen när han fått chansen, han har samma uppgifter som Whiteside, returtagningen och vara en stor kropp i paint, han bör få spela mer än Whiteside om Hassan fortfarande ska vara en bebis.
Heat har ett bra spel och kommer kunna utnyttja paint mycket när Joel Embiid inte finns där, han kommer inte spela pga skada, pick and roll mot Simmons och Saric bör vara prioritet nummer ett då dessa inte är tillräckligt bra på att försvara just detta. Dragic kommer kunna operera i paint och vänta på hur Sixers defensiv reagerar på pick and rollen. Heat måste fortsätta sätta press på Simmons och få honom obekväm och detta kommer leta till turnovers, Sixers var laget med mest turnovers i hela ligan i grundserien, detta har inte förändrats. Ben är fortfarande ung som sagt och kommer göra sina misstag, det är naturligt.
Jag tror på att Heat kommer komma ut med allt eller inget mentalitet, det är alltid bra att få en vinst på bortaplan och deras defensiv var bra under första halvlek detta ska man ta med sig in till denna match nummer två. Jag kan inte säga att det som hände i 3Q offensvit aldrig kommer hända igen men det är högst otroligt. Miami är ett bra lag och jag tror på att det blir en tajt match med få poäng.

Ben Simmons första playoffmatch gick precis som han ville, assist på assist på assist. Han var det stora extra som Sixers behövde för att kunna ta sig över Heats första halvlek. Sixers har ett lag som inte är lika starkt utan Embiid, försvarsmässigt är man långt ifrån lika starka. Amir Johnson är inte Embiid och utan Joel kommer jag ta Heat så länge dem är underdogs med 5 poäng eller mer, även fast Sixers är starka hemma och i fin form. Dock är deras winstreak på 16 matcher mötte man 3 lag över .500 därför tror jag inte på Philly lika mycket som många andra.
Även om Simmons är en av Sixers två bästa så är de inte lika tunga utan Joel i mina ögon, Embiid deras bäste poänggörare och bäste returtagare. Han är något speciellt som inte går att ersätta.
Rollspelarna är dock viktiga och Saric, Covington och Redick gör det bra men Miami har under säsongen haft ett bra trepoängsförsvar och där tar man bort Redick och Covingtons största styrkor. Även om Sixers är favoriter så kommer detta lag inte vinna med 8 poäng eller mera i denna match 2 då Sixers inte kommer skjuta 64% från tre igen eller ta 17 offensvia returer. Match 1 var unik och once in a series match, denna match kommer vara en mycker mer vanligare match och Heat kommer komma ut med eld i blicken efter en pinsam förlust.

Denna match kommer vara en mer normal matchup som sagt, Heat har övertaget i paint men Sixers har Simmons och bättre rollspelare i startfemman. Om Hassan Whiteside ska spela många minuter måste han vara med mentalt och hjälpa laget istället för att vara ett block för sitt lag. Jag kan se denna match sluta som Celtics-Bucks igår, jämn och spännande.

Alla rekar
MIA Heat +7.5
2018-04-17 02:00
MIA Heat @ PHI 76ers
8.00 u
6.08 u
Ett inlägg av
Jalsjalley Jalsjalley
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord