Speltips: LDLC - Singularity

Singularity har idag ett bra läge att gå vidare som gruppetta och således ta chansen att gå vidare till IEM Sydney Closed Qualifier med en 1-0 ledning i kommande BO5 winners match. Givetvis har LDLC samma förutsättningar som svenskarna, problemet är däremot att LDLC absolut inte är av samma kaliber numera som förut.

LDLC tappade sin tyngsta spelare kallad ex6tenz för inte så länge sedan. I termer om skill så är han inte deras bästa spelare men han var lagets IGL aka ledare, och utöver sin roll i LDLC, en legendar inom CSGO-scenen. Tungt tapp minsann, men han hade sina brister även han.

Framförallt hans taktiker var väldigt gamla. Han levde i en äldre värld där han trodde att dåtidens taktiker forfarande funderade. Vad han inte insåg, och förmodligen inte insett ännu, var att CSGO utvecklas hela tiden.

Detta satte sina spår i LDLC. Man hade en bra lina, och har fortfarande egentligen, med spelare som DEVIL och Maniac in och ut ur laget. Det har även funnits lovande spelare i laget som på riktigt kunnat slå sig in i toppen med mer tid och anamma och just det sistnämnda har aldrig riktigt funnits i laget.

Laget började bra och såg stundtals ut som ett lag att verkligen räkna med men desto längre tiden gick desto längre gled man neråt sakta men säkert enda tills man nådde botten. Det fanns stunder man förlorade matcher mot lag man aldrig någonsin skulle förlorat mot.

Hoppet, viljan, lusten, allt blev som bortblåst och har satt sina spår på det LDLC vi ser idag. Lyckades vinna sin första match i denna turnering, en turnering man inte ens skulle vara med i från början, mot ett EPG som i all ära inte är ett speciellt bra lag. Med tanke på lagen som är och var med så skulle man fått en inbjudan men även organisationen som håller i turneringen har väl insett LDLC’s bedrövliga insatser och usla form det senaste halvåret.

Efter denna vinsten for dom till CPH Games i ett försök att få tillbaka lite harmoni och glädje i laget. Även detta slutade i katastrof. Man åkte ut dag ett, i en av alla matcher som var en match närmare gruppspelet och åkte därefter hem med huvudet nere.

Nu ska man in i en viktig match igen, denna gången online och i en turnering som är en av de större dessa spelarna någonsin kommer att se och utan någon form av ledarskap, mot ett otroligt taggat Singularity med nytt blod och hopp.

Ett Singularity som på riktigt nyligen börjat utmana ordentligt. Efter att ha plockat in både Rusty, HugoXD och Plopski ser man ut att ha funnit något man saknat en lång tid. Det ser ut som att den lågan som legat långt inom spelarna äntligen har börjat få lite syre.

Kommunikationen, lusten, inställningen, viljan, allt mer eller mindre klickar mellan dessa herrar. Det ser ut betydligt bättre ut och riktigt mycket bättre ut än vad det egentligen någonsin gjort.

Började denna turnering strålande genom att slå AGO med 2-0. Även om nu polackerna inte är lika bra som förut så är det fortfarande en riktigt fin vinst. Har innan dess radat upp en och annan vinst mot väldigt bra lag.

Befann sig även dom på CPH Games detta året och åkte ut i absolut sista matchen som skulle ta dom till gruppspelet mot Windigo med 2-1. Lite av en besvikelse kanske, iallafall för laget, men Windigo är ett bättre lag, så är det bara.

Dock tror jag inte de lipar alltför mycket för det. Ny match nu, ny turnering, nya mål och nya framtidsutsikter bäddar bra för detta unga svensklag. När formen dessutom är på deras sida så känns det rätt bra att hålla dom om ryggen mot detta mediokra LDLC.

Ett svensklag, som just nu har 15-6 i W/L på 21 matcher, mot ett lag baguetter utan något ledarskap och som sitter på en rätt usel form. Det ska gå åt ett håll här med all rätt. Idag ska det göra det.

Tycker svenskarna ser betydligt bättre ut än fransmännen i nuläget.

Speltips: Singularity ML

Liga: GG:Origin

Bolag: bet365

Unita: 2/5

Odds: 1.57

Spelstopp: LÖRDAG 16:00 CET






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.