Trots att AGO krigade för förstaplatsen i gruppen och Wololos var redan ute ur turneringen så förlorade maxspelet på AGO -1.5 då AGO förlorade BO2 med 0-2. Väldigt oväntat resultat men hade lagt samma spel i samma situation om det var så att jag kunde. Ganska död dag idag men tror jag lyckats hitta ett riktigt bra spel ändå.

Event: Hellcase Cup
Match: Kinguin - Red Reserve
Spel: Red Reserve ML @ 2.10
Bolag: bet365
Värdering: 5/10
Spelstopp: 18/3 21:00

För mindre än en månad sen så bestämde Kinguin organisationen för att göra om laget helt och ta in fox och mutiris. Varade inte alls länge då Kinguin återigen bestämde sig för att göra om laget och tog in TaZ som lagets nya IGL och laget är återigen fem polacker. Mouz, rallen, TaZ, MINISE och reatz. Laget är nytt men alla i detta lag har spelat CS väldigt länge och har spelat både med och mot varandra hur många gånger som helst så kemin lär det nog inte vara något problem med men laget är fortfarande helt nytt och innan detta har alla spelat i olika lag på olika nivåer så alla spelare har haft olika spelstilar och taktiker under väldigt många år.

Red Reserve är otroligt upp och ner. Vinner matcher som de egentligen inte ska vinna och förlorar matcher som de egentligen inte ska förlora. Nyckelspelare här är såklart Freddyfrog men spelare som är upp och ner i sina prestationer är mest Plessen och Bååten för om de två sistnämnda spelar bra så har Red R chans att vinna mot lag som de egentligen inte bör vinna mot. Förlorade nyligen med 14-16 mot SuperJymy men vann sedan en BO3 mot QBF med 2-1 och vann en BO1 med 16-10 mot Property.

Jag tror just nu att Kinguin bara spelar för att få upp kemin och spela så många maps som möjligt för att få en känsla av vilka maps man är bra på och vilka maps men måste jobba mycket mer på. Kinguin har spelat 4 matcher och 3 maps, mirage, cobble och train. Red Reserve spelar både mirage och train och precis innan Kinguin bestämde sig för att sätta fox och mutiris på bänken så vann Red R med 16-7 på mirage. Denna version av Kinguins lineup är inte på något sätt mycket bättre än den förra. 4 matcher, vinst mot ALTERNATE aTTax och 3 förluster mot Asterion, Property och Spirit. Förutom Spirit så är det två ganska okända och svaga lag i allmänhet som man har förlorat mot och definitivt inga lag som är bättre än Red Reserve.

Hade detta varit en BO1 så hade Kinguin nog haft en bättre chans men jag har svårt att se hur de ska vinna som nytt lag mot Red Reserve i en BO3. Kinguin lär banna overpass och Red Reserve bannar nuke. Kinguin lär nog ta train även fast de är ett nytt lag för det är inte direkt en bra map för Red R och Red R lär ta cobblestone då det är en av deras bästa maps. För sista mappen så lär Kinguin ta bort inferno och Red R tar bort cache och vi hamnar på mirage som sista kartan. Mirage var en bra map för ex-Kinguin men även PRIDE och det är en map som Red R väldigt ofta spelar och speciellt som tredjemap i BO3s. 

Tycker inte att Red Reserve ska vara underdog i denna match även fast deras form varit som en berg- och dalbana.

@Cappeh

Alla rekar
Red Reserve ML
2018-03-18 21:00
Kinguin - Red Reserve
5.00 u
-5.00 u
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord