Speltips: AGO - Wololos

Senaste spelet på Space Soldiers satt utan problem då turkarna vann med 16-9. ORDER gjorde ett riktigt stort misstag med att låta cache vara kvar. SS fick också välja map först och det blev cache som SS inte förlorat på LAN sen 2016, momentum bakom sig från att man vann map 1 så vann man även map 2, train, vilket var ORDERS mappick med 16-10.

Event: WESG
Match: AGO - Wololos
Spel: AGO -1.5 @ 2.00
Bolag: bet365
Värdering: 10/10
Spelstopp: 16/3 10:00

Sista gruppspelsmatcherna och just nu har AGO en vinst och en oavgjord efter att ha mött BIG och fnatic. Polackerna hade det tufft online precis innan eventet och förlorade mot en del lag som man vanligtvis vinner ganska enkelt mot så naturligtvis trodde jag att man skulle få det svårt på detta event då det fanns topplag lag som Cloud9, Fnatic, SK osv men AGO har skakat av sig den dåliga formen och tog en map med 16-9 för någon timme sen mot IEM Katowice vinnarna.

Wololos har också spelat två matcher mot BIG och fnatic och spaniens landslag är nu 0-2 och kan inte längre gå vidare ur gruppen. Även fast spanjorerna hade höga förväntingar så tycker jag ändå att man gjorde det relativt bra för att vara ett riktigt landslag (mixlag) och resten av lagen man mött är fulla lineups i andra gruppspelet. Svårt som mixlag och framförallt när skillnivån hos spanjorerna är lägre än vad den är hos lagen med full femma. AGO har t.o.m varit på EU minorn medans 3/5 spelare i spanska laget inte ens varit på ett internationellt event.

Jag gillar personligen denna typ av format då jag spelar väldigt mycket på -1.5 på favoriter i BO3 series men nu är det BO2 och det som är ännu bättre är att båda lagen får banna två maps innan de får välja map vilket gör att det bättre laget helt enkelt kan banna antingen sin motståndares bästa map eller så kan man banna två av sina sämsta maps och bra lag i CSGO har numera ofta en väldigt djup mappool med 4-5 maps som man är väldigt starka och bekväma på.

Väljer att maxspela då oddsen är alldeles för höga just för att Wolos är redan ute och AGO har fortfarande chans att vinna gruppen samtidigt som AGO har ett mycket bättre lag och faktiskt har taktiker och ett system de har byggt upp under tid. Skulle krävas enorma individuella prestationer från mixwell, Eastor och lowel för att vinna en map här.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt