WESG drog igång och båda spelen på Team One satt väldigt enkelt. Maxspelet vann med hela 16-2 och handikappet mot Alpha Red vann med 16-8. Matchen för dag 1 är nu över och vänder direkt blicken åt dag 2 och tror jag hittat ett riktigt fint spel inför morgondagen.

Event: WESG
Match: Isurus - Recca
Spel: Isurus ML @ 2.10
Bolag: bet365
Värdering: 5/10
Spelstopp: 14/3 08:30

Isurus från Argentina möter Recca från Indonesien och båda lagen har tappat spelare från dagen då kvalet spelades. Isurus tappade sin stjärna, Straka, som gick till No Tenemos Nada (numera Mystical) men personen som tog hans plats, 1962, är väldigt skicklig han också. Han var en av få argentinare som fick chansen att spela med brassarna i Furious/INTZ och har även varit stand-in för Miami Flamingos. Recca har tappat sin stjärna xccurate till TyLoo och man för länge sedan fick man även sin stjärna, BnTeT, stulen ifrån sig till just TyLoo. Man tog istället in en 19-åring, Hoops, som bara spelat ytterst få matcher av HLTV-nivå och har inte direkt någon bra rating ifrån de få matcherna heller. 

Jag har snackat med några personer jag känner som är insatta i den asiatiska scenen och Recca brukade vara det bästa laget i SEA-regionen men nu är man knappt ens topp3 i power rankings. Man tappade BnTeT men man kunde trots det fortfarande vara med i toppen men nu när man tappat xccurate också så har man ingen som helst firepower och inte heller någon starplayer. När xccurate försvann så tappade man även sin main awper och det är nog inte det lättaste att förlora om inte den bästa men iallafall en av de bästa awp-spelarna i asiatiska regionen. Efter xccurate lämnade så har man spelat 3 matcher, 2 BO3s och 1 BO1s och man förlorade 17-19 mot 5POWER, vann med 2-1 mot LeviAthaN och förlorade med 1-2 mot Fire Dragoon från Malaysia. Inga bra resultat alls och speciellt inte BO3 förlusten mot Fire Dragoon.

Isurus förlorade Straka efter att JonY BoY lämnade NTN för x6tence och direkt efter det så ställdes Isurus mot det nya brasilianska laget YeaH! och där vann Isurus enkelt med 2-0 och då ska YeaH! vara ett av de bästa brasilianska lagen som fortfarande inte flyttat till USA. Jag tror att man fyllde Strakas plats ganska fort med 1962 och tror inte man kommer märka någon skillnad alls nästan, eventuellt att man saknar lite teamwork men det gör Recca också om inte ännu mer.

Att Isurus är underdog i denna match tycker jag är helt fel och helt klart värde på argentinarna här.

@Cappeh

Alla rekar
Isurus ML
2018-03-14 08:30
Isurus - Recca
5.00 u
-5.00 u
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord