Nej vi ska inte till Frankrike, vi ska till Vitryssland där hemmalaget Meshkov Brest ställs mot slovenska Gorenje Velenje och då pratar vi såklart SEHA-LIGA!

SEHA-Liga

Meshkov Brest - Gorenje Velenje, spelstopp 13/3 16:00

Man kan inte direkt påstå att det är någon spänning kvar i SEHA-Liga. Alla platser till vårens slutspel/Final Four är bokade och nu handlar det egentligen bara om vilka som kan undvika att möta de regerande Champions League-mästarna Vardar Skopje.

Just nu så är det Meshkov Brest som kommer ställas mot Vardar, men vid vinst så sätter man press på lagen ovanför. Tränaren i hemmalaget verkar dock inte ha några större förhoppningar på att Vojvodina slår Celje borta så för 2:a matchen i rad så ställs flera nyckelspelare över, t.ex. Nikulenkau, Shylovich, Rutenka och Horak. Detta är mer eller mindre de bästa hemmalaget har att erbjuda på handbollsplanen.

Gorenje Velenje förlorade senast mot Zagreb på bortaplan med minsta möjliga marginal och detta gör att Gorenjes sista chans att ta sig till slutspel nu är borta. Enligt tränarlegendaren Zeljko Babic så kommer Gorenje också till spel med ett gäng avbräck och kommer rotera rejält då man satsar mycket på sin inhemska liga där det blev förlust senast mot Koper på hemmaplan med 25-29. 

Handbollsmatcher där det roteras är normalt väldigt målglada. Nu var et så att Meshkov Brest spelade senast mot Metalurg Skopje på bortaplan och förlorade med 37-33, då var det samma visa att man valde att ställa över de bästa för att ha dem i den inhemska ligan och spela med reserverna i SEHA. Det blev alltså 70 mål nere i Makedonien och i ärlighetens namn så kunde det blivit 10 till. Gorenje spelar också likt Metalurg en väldigt fartfylld handboll så något liknande tror jag faktiskt vi kommer att få se.

Värt att tillägga är att de har mötts en gång tidigare i år, då blev det 37-28 till Gorenje Velenje och matchen innan det 34-37 till Meshkov Brest, så att det är 2 lag som vet hur man gör mål på varandra är det ingen tvekan om även om lagen då såg annorlunda ut mot hur det kommer se ut under tisdagen.

Jag väljer att spela 4/5 units på Över 57.5 @ 2.04.

Personligen så har jag linan på nästan 60.0 här, så det finns lite värde att plocka.

/AndreasB1897

Alla rekar
Över 57.5
2018-03-13 16:00
Meshkov Brest - Gorenje Velenje
4.00 u
4.16 u
Ett inlägg av
AndreasB1897 AndreasB1897
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord