Speltips: Qatar Open - Omg 2

Tjena,

Usch vad dålig Koki Niwa var mot Achanta igår. Där var något som inte stämde, helt klart. Harimoto ledde 3-0 i sin match och allt var klart, trodde jag. Han släpper två set på rent slarv och vinner "bara" med 4-2 vilket innebar förlust på vårat spel.

Just nu spelar Jorgic från Slovenien mot Klein. Vi hoppas han kan vinna den matchen så att vi får börja dagen bättre än igår.

---------------------------------------------

Qatar Open - Omg 2

Tomokazu Harimoto vs Sathiyan Gnanasekaran

Spel: Harimoto -1.5 @ 1.80

Stake: 7/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 16:00

Jag fortsätter att tro på Harimoto i omgång 2. Japanen brukar spela upp sig ju längre turneringarna går och han har på förhand fått en väldigt gynnsam lottning i andra omgången i ett sådant här starkt startfält.

Han är som sagt fortfarande tonåring och prestationerna är ojämna till och från. Linan på 2.5 var för tuff igår men att detta möte skulle gå till 7 set här jag ändå svårt att tro.

Vad kan vi säga om indiern Gnanasekaran då? Han kommer aldrig bli någon topp 10 spelare men däremot kan han störa och slå väldigt bra spelare. Det visade han inte minst under 2017 då han också vann en tävling på touren, dock en lägre variant.

Han har gjort det väldigt bra här i Qatar och slog igår en annan japan, Oshima. Han gjorde också ett jättefint kval. Men uppgifterna blir svårare för varje omgång och nu kommer det att ta stopp för indiern som även har en annan landsman med sig till andra omgången i Achanta.

Troligtvis har hela det japanska gardet scoutat "Gnagaren" efter Oshimas förlust igår och Harimoto kommer ha en matchplan att följa till punkt och pricka i denna matchen. Jag har också en känsla av att Gnanasekaran kan vara måttligt nöjd och även spelat en mängd matcher i både dubbel och singel. Harimoto brukar växla upp från omgång 2 och framåt och bör vara större favorit i denna matchen än vad han faktiskt är.

---------------------------------------------

@Tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt