Speltips: SEAL - Alternate Attax

Mitt i smeten bland prestigefyllda turneringar hittar vi en ganska mycket mindre betydelsefull match, i allmänhetens ögon, mellan SEAL - Alternate Attax. Nästan lite bisarrt att man väljer att dra ett spel från de lägre divisionerna när det vankas stormatcher, men jag tycker någonstans att värdet inte direkt ligger på de stora matcherna idag utan snarare i de mindre.

SEAL är ju faktiskt ett bra lag. Ett lag som mixats ihop där vi hittar bl.a. peet med ett förflutet i lag som Vexed och AGG men även talangen oskarish med ett förflutet i PENTA, Alternate Attax och Vexed för att nämna några.

Laget i sig är inte överdrivet stjärnfyllt och heller inte det bästa laget i sin division eller i sitt land men det är ändå ett lag som vuxit sig större den senaste tiden. Man har ett par fina vinster och fina matcher mot bättre motstånd där man definitivt visat att man kan stå upp bra.

Luktar lite AGO varning på detta laget om de fortsätter att nöta och trycka sig framåt. Polen börjar vaska fram bra lag nuförtiden, lag som inte är som Virtus Pro, lag som faktiskt vill vinna. SEAL är ett sådant lag, de är på god väg framåt. De är ett lag som är intresserade av att gå längre framåt i sina karriärer, ett lag som vill visa upp sig och ett lag som framförallt vill vinna.

Detta har bevisats ganska tydligt nyligen då man redan skrapat ihop två offline-event vinster bara i Februari. Man har mött lag som AGO, PRiDE, Izako Boars m.fl. och både tagit kartor och vinster mot dessa lagen både online och offline vilket visar på en grym styrka. Online sköter man sig också bra där man har slagit en del attraktiva lag.

Helt enkelt ett bra lag och ett lag som är på uppgång. Man har mycket i ryggen och ännu mer att bevisa.

I dagens match lär man göra just det. Man möter ett ganska avslaget Alternate Attax som nyligen tappat tizian och ersatt han med kito. Kan säga lite vad man vill om det bytet men det finns väl inte mycket till val när BIG knackar på dörren.

Detta laget har inte sett bra ut på väldigt länge. Man har rätt bra spelare men man ser inte direkt sugna ut på att spela. Att man har CSGO’s sämsta spelare och kanske IGL kallad HundeN, som dessutom är från ett annat land, gör inte saken lättare. Laget ser lite bättre ut om man ser till struktur men om man kollar till hur dom spelar och hur de spelat förut och hur detta laget alltid har spelat så är det en väldig skillnad, neråt.

Förut använde man sina talanger till allt och lite till. Man hade inte överdrivet mycket spel, spelarna hade mer frihet och man använde sig mycket av deras individuella talanger för att komma framåt. Nuförtiden springer man runt och försöker leka något proffslag och det går inte med denna linan. De är liksom inte tränade för det och sådant tar tid.

Vi har en ganska intressant match här om man tittar på lagen. Normalt sett ska Alternate Attax ha en match som denna i bagaget utan problem men jag är inte lika säker idag. SEAL ser väldigt bra ut och ska kunna trycka dit tyskarna komfortabelt ute på banan ikväll.

Speltips: SEAL ML

Liga: ESporbet.com Promo

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5

Odds: 2.57

Tid: SÖNDAG 21:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt