Speltips: Liquid - Mousesports

Semifinalerna rullar igång idag. Vi har två ordentligt spännande matcher med fyra härliga lag som tagit sig hela vägen hit än så länge. En av dom är hemmalaget NaVi som inte presterat på den nivån de egentligen kan, men som ändå gjort det tillräckligt bra och tagit sig hela vägen hit genom att besegra b.la. Astralis.

En annan av dom är Liquid, laget som bara fortsätter att imponera. Laget som aldrig slutar att intressera. Laget som bara blir bättre och bättre trots motgångarna.

I dagens match möter dom Mousesports. Ett Mousesports som faktiskt gjort det väldigt bra hittills. Har gått och besegrat lag som både SK och G2 och visar verkligen prov på bra form. Viker sig sällan, spelar väldigt intressant och alla spelarna i laget bidrar egentligen, på sitt egna sätt.

Sett till kartor så börjar man äntligen få till en fin map pool. Kartor som Train, Inferno och Overpass börjar man kunna spela även om man inte alltid är bäst där. De visar viljan att bli bättre på kartor de inte alltid varit bra på förut.

De andra kartorna är dom hypade på, allt som oftast, speciellt Mirage och Cobblestone. Overpass är en karta man bannat förut men man har visat att man kan spela den om det behövs. Cache är även en karta man inte spelar alltför ofta vilket är ganska ironiskt då det är en karta som egentligen passar detta laget utmärkt.

Just idag kommer matchen avgöras både med hjälp av kartorna men också spelet från lagen. Just Mousesports problem både nu och tidigare har varit deras ignorans, enkelt förklarat. Man har slarvat med det mentala. Laget har lätt för att bara spela och inte tänka och sätter sig gärna i situationer där det slutar med att de förlorar matchen.

Lite för mycket misstag lite för ofta leder till problem för detta laget. I stora event och i slutspel så viker man sig lite för mycket. Man kommer inte hela vägen för att man har inte den mentala styrkan eller det spelet som ett lag behöver för att nå toppen. Speciellt inte mot de bättre lagen.

Liquid är ett väldigt bra lag. Alltid sagt det och alltid tyckt det. Man visar sig vara ett fantastiskt lag med ett fantastiskt engagemang, hela tiden. Laget har nyss gjort sig av med JDM och ersatt han med NAF-FLY. Helt ärligt så såg man inte hur det skulle göra det bättre för laget då den förstnämnda varit en riktig trotjänare till laget och burit den gröna bössan.

Istället har som sagt NAF kommit in och gjort detta helt fantastiskt. Han är otroligt skicklig och otroligt duktig som både spelare och lagspelare. Han har plockat upp den gröna bössan också och avlastar laget lite emellanåt. I denna spelare får man lite mer konkurrens i skillnivå överlag då denna spelaren är väldigt individuellt skicklig men också oerhört bra på spelförståelse fronten.

Han har en fin historia i både detta laget och andra lag. Nyligen spelat för Renegades innan denna chansen dök upp och gjorde det även oerhört bra hos dom och för dom. Överlag, en riktig bra spelare helt enkelt. En spelare detta laget behöver, en spelare som kan förändra deras framgång.

Inte minst sågs detta lagets framgång sist när dom lirade CS Summit som var första eventet med den nya linan. Det började allt mindre än bra men slutade i ren och skär kärlek. Man vann eventet, efter att ha besegrat Cloud9 med 3-1 i en final där fem kartor max skulle spelas.

Framgången har inte slutat där. Nu är man i nästa event, i en semifinal och på god väg att skrälla till sig en plats i en final igen. Med en helt ny spelare, med minimal träning tillsammans. Detta laget är inte klara ännu.

Allt står på spel och de är mer än taggade. Mot Mousesports historiskt så har man haft det ganska lätt också. Man har vunnit mer än man har förlorat och man vet hur bra man är och hur bra man kan spela. Gällande kartor har man ett bra övertag också och ska kunna spela ner detta Mousesports när det nu gäller som mest.

Speltips: Liquid ML

Liga: Starladder

Bolag: Pinnacle

Units: 3/5

Odds: 1.98 (just nu 2x på de flesta sidor)

Tid: LÖRDAG 14:00






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.