Speltips: Dallas Fuel - Los Angeles Gladiators

Tyckte att utgångsläget igår för Philadelphia Fusion såg väldigt bra ut tills spelarna går ut på scenen och jag ser att Shadowburn har blivit utbytt för den israeliska debutanten Eqo som aldrig tidigare spelat på en såhär nivå förutom i VM och då var det en betydlig mindre betydelesefull match. Var ganska förbannad då jag inte alls sett mycket av Eqo förutom att han var EU ranked star med extremt hög ping då han spelade ifrån Israel men han var den som öppnade upp killfeeden på map 1 och tog den första frallan och sen var det total dominans, 4-0 Philly.

Event: OWL
Match: Dallas Fuel - LA Gladiators
Spel: Dallas Fuel ML @ 2.20
Bolag: bet365
Värdering: 5/10
Spelstopp: 24/2 03:00

Dallas vann tyvärr inte med 4-0 mot Shanghai utan på map 3 fick man lite problem när Shanghais enda stjärna totalt dominerade på Zarya och Dallas kom aldrig riktigt på något sätt att stoppa Diya. Det finns ingen i LAG som kan spela Zarya på en världsklass nivå utan på tanksidan är man ganska fast vid winston/rein samt DVA/roadhog men deras tre DPS spelare däremot kan flexa mellan lite allt möjligt. Los Angeles har förstärkt sitt lag med Fissure från London Spitfires bänk istället för iRemix som tidigare var LAGs maintank.

Dallas Fuel såg helt sjukt dominanta ut mot Shanghai på 3/4 maps och detta var Taimous första match som maintank och speciellt på Winston då han tidigare var hitscan specialist. Var nog lite halv nervös då det är en roll som kräver så mycket mer än att bara pricka huvudet på motståndaren, man måste vara mer bestämd, vara mer som en shotcaller osv vilket jag tror passar Taimou ganska bra med spelarna som finns i laget just nu. Utöver Taimous nya roll så är Effect tillbaka i laget och aKm tror jag har en starter plats som deras nya hitscan och han var extremt bra mot Shanghai. Kanske inte lika bra som i Frankrike vs Sydkorea i VM men fortfarande riktigt vass.

Dallas och LAG mötte varandra precis i slutet av stage 1 och då vann Dallas med 3-1 och det var utan Effect (Seagull spelade) samt Cocco som maintank. Ett omotiverat Dallas vann alltså över LAG och stage 2 versionen av Dallas lineup är nog nästan dubbelt så bra som lineupen man hade i stage 1. aKm är bra mycket bättre än Taimou som hitscan just nu och Effect är världsklass på både Tracer och Zarya medans Seagull är en överskattad streamer. Dallas har även Rascal på bänken just nu men skulle inte bli förvånad om han fick spela och då han är riktigt bra på genji och andra projectile heroes sen har Rascal en djup heropool i allmänhet och kan flexa till lite allt möjligt. Jämför det med LAG som bara flexar en DPS hero mellan pharah/mccree/genji och sen har resten samma hero hela tiden förutom Biggoose som nog byter ifrån mercy till lucio på denna patch.

Har väldigt svårt att se varför Dallas ska vara underdogs i denna match och blir därför autospel på 2.20.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt