Speltips: s1mple är tillbaka

Total dominans igår fick vi se av EnVyUs på map 1 mot Splyce. Vann med 250-79 och satte Splyce i 100-point klubben. Idag är sista dagen av gruppspelet i stage 1 för dessa lag och endast EnVy är obesegrade när vi nu nått sista dagen då LG förlorade med 1-3 igår mot FaZe. Ganska så stor upset att FaZe vann då LG är ett av världens bästa lag om inte det bästa just nu.

Event: ESL Pro League EU
Match: Natus Vincere - North
Spel: NaVi map 1 & 2 @ 3.10
Bolag: Betsson
Värdering: 5/10
Spelstopp: 15/2 19:15

Call of Duty igår, CSGO idag. NaVi tar emot North och jag vet inte riktigt varför oddsen är som de är. NaVi bootcampar just nu och antalet timmar senaste 14 dagarna går bara upp och upp för varje dag som gått sen de började med deras bootcamp (12/2). Alla spelare förutom Zeus har över 100 timmar och Zeus har 60. Han har dock spelat 20 timmar sen bootcampet startade. NaVi såg ganska så svaga ut i IEM Katowice kvalet men nu när man bootcampat har man spelat 4 maps, 3 vinster och 1 förlust och man har mött HellRaisers och FaZe. Förlusten kom mot HR på overpass med 14-16 där NaVi förlorade båda pistolrundorna.

North har gjort om rejält i sin lineup då de ganska så hastigt bytte ut k0nfig och cajunb för mertz och Kjaerbye. Mertz har tidigare spelat i Norths akademi lag medans Kjaerbye spelade för Norths rivaler, Astralis. Ska jag vara ärlig så tycker jag att detta byte bara var bra för Astralis och kanske att detta även hjälper North på längre sikt men just nu så tror jag att North behöver gå igenom en hel del saker för att få sin nya femma att spela som ett lag. North slog NaVi innan deras bootcamp i IEM Katowice kvalet med 2-1, flög sedan ut till CS_Summit i Los Angeles där de kom 5/6a utav 8 lag. Vann mot Vega Squadron väldigt enkelt men förlorade sedan mot SK och Heroic. Deras schema blev nog ganska så hektiskt och att åka till ett event i USA gjorde inte det något bättre. North har väl varit hemma i några dagar men knappast så att man har haft gott om tid att gå igenom strats och hur man ska spela osv.

Igår så vann NaVi över FaZe med 2-0 i just ESL Pro League och s1mple såg lika dominant ut som han gjorde under MLG Columbus med Team Liquid. Detta var old school s1mple och han levererade sjuka stats. Han spelade otroligt bra på mirage och gick 48-29 då NaVi vann med 25-23 i overtime men det var hans prestation på inferno som jag bara tycker är helt sjuk.

31-9 i en match där NaVi vinner 16-6. 141 ADR och 2.28 rating. Det diskuterades en hel del förut om det inte var så att s1mple faktiskt var världens bästa spelare över coldzera trots att coldzera och SK/LG vann alla titlar. Om "toxic-s1mple" är tillbaka utan att vara toxic och presterar såhär bra då kan NaVi faktiskt vara med i toppen. Krävs dock på lång sikt vid större sample size att flamie och electronic hjälper honom.

Mapsen för idag är train och inferno och inferno är enligt mig NaVis bästa map just nu. Tyckte även det runt ELEAGUE men då såg det ut som om att deras teamplay och koordination inte riktigt var 100% men jag tycker att man har visat att nu att man är riktigt starka på inferno. Train var en bra map för NaVi även innan man tog in electronic och då var train faktiskt den enda mappen som NaVi var bra på. Deras resultat på train nyligen har inte varit något att hurra över men Norths stats på train är absolut inte heller något att hänga i granen. MSL hade train som deras permaban tillsammans med cache väldigt länge i Dignitas/North men efter man tog in valde så försökte man att lära sig train och det gick bra i början men mot slutet så har det varit blodrött hos North på train.

Om s1mple presterar ungefär hälften så bra idag som han gjorde igår samtidigt som resten av laget spelar som de gjorde så tycker jag att NaVi bör ta hem detta relativt enkelt 2-0. Varken train eller inferno spelades i matchen som North och NaVi mötte varandra i nyligen och det var North som bannade både train och inferno i den bäst-av-3 matchen.

NOTERA: På Betsson så måste spelet spelas som en dubbel men map 1 och 2 är precis samma spel som t.e.x -0.5 på Pinnacle.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.