Ganska så klockren analys av mig igår då FaZe vann 2-0 mot G2 och detta var trots att G2 fick en kanonbra start på overpass och vann nästan varje clutch i den första halvan. FaZe har däremot rain som lätt är den bästa A-spelaren på overpass CT sidan. Han gör en helt sjuk match och gör riktigt fina plays i alla viktiga rundor i andra halvan av matchen. Trodde det var över när FaZe behövde köra en eco runda vid 8-13 men på något sätt lyckas man vinna med 5st USPs och vänder därifrån matchen.

Event: CWL Pro League
Match: EnVyUs - Splyce
Spel: EnVyUs map 1 @ 1.90
Bolag: bet365
Värdering: 5/10
Spelstopp: 14/2 23:30

Trots all CSGO idag så har jag hittat ett riktigt fint spel i CWL. EnVyUs har verkligen fått allt att klicka efter deras enorma problem under CWL Dallas och CWL New Orleans. EnVy är nu 5-0 i ligan men har egentligen två utav de tuffaste matcherna kvar, Splyce och Luminosity, trots att man har två tuffa matcher kvar så tror jag att denna motivationsboost som EnVy har fått genom att vinna matcher verkligen var vad de behövde. 

Splyce började första veckan ganska dåligt då Jurd inte fick komma in i USA då han hade problem med sitt visum men det är nu uppklarat och han är med nu i vecka 2. Det stora problemet för Splyce är att man inte har fått träna med laget på väldigt länge nu samtidigt som träningen man fick hemma i Europa innan ligan drog igång inte var den bästa. Igår var det start för andra veckan och Splyce fick det tufft direkt med en match mot Luminosity som mycket väl kan vara världens bästa lag just nu och Splyce förlorade där med 0-3. Trots att Splyce behövde använda sig utav Felo från compLexity så ligger Splyce på en fjärdeplats med 2-3 record.

New Orleans var absolut inget bra event för Splyce då man kom 9-12a i jämförelse med Dallas då de kom 2a efter förlust i finalen mot Team Kaliber. Hittils i ligan har Splyce bara vinster mot Unilad och Epsilon, vilket är de andra två EU lagen och sen förluster mot LG och eUnited. eUniteds enda vinst hittils har varit den 3-2 vinsten mot Splyce och efter den matchen har eUnited gått 0-4. eUnited underpresterar men det gör även Splyce trots att Splyce hade andra förutsättningar. Nu ställs man mot det extremt talangfulla EnVyUs som verkar ha hittat varandra och verkar ha en väldigt bra koll på hur dagens meta. 

EnVy har hittils bara förlorat 3 maps över 5 matcher och alla 3 maps har varit SnDs och även fast motståndet underpresterat så har EnVy inte förlorat en enda Hardpoint och det är väl mest för att de har en enorm slaying power. Slasher är förmodligen den bästa AR slayern i spelet, iallafall enligt mig, samtidigt som Huke och Temp verkar ha hittat sin plats i laget vilket gör att Classic bara kan gå för OBJ rollen även fast den rollen är hyfsat utdaterad.

Jag tror EnVys slaying power samtidigt som man har börjat spela bra som lag kombinerat med Splyces problem ger EnVy en ganska så stor edge när man kliver in i map 1 inför denna serien och lite sjukt hur EnVy är underdog här.

@Cappeh

Alla rekar
EnVyUs Map 1
2018-02-14 23:30
EnVyUs - Splyce
5.00 u
4.50 u