Tungt tapp på den senaste reken mellan Boca Juniors - Temperley. Boca inleder med att göra sin tveköst sämsta halvlek den här säsongen, man kommer sedan igång i 2:a och har allt från rena lägen i stolpen till missad straff av ingen mindre än Carlos Tevez vilket gör att resultatet stannar vid 1-0. Nya tag idag och vi beger oss till Eskilstuna där hemmalaget blivit större favoriter än vad man borde vara.

Handbollsligan

Guif - HK Aranäs, spelstopp 13/2 19:00

Guif har gjort en väldigt bra säsong i mina ögon kommer med största sannolikhet att spela slutspel i vår. Man ligger 7:a med 29 poäng och har alltså 8 poäng ner till säker mark där ett formtoppat Hammarby jagar.

Aranäs ligger just nu på kval och det är för långt upp till säker mark vilket gör att man främst slåss om att inte åka rakt ur, med andra ord komma sist vilket är 4 poäng ner där Karlskrona med en ny tränare i Sebastian Seifert säkert kommer börja plocka poäng inom kort.

Jag tycker inte Aranäs alls är speciellt dåliga i sina bästa stunder och jag ser definitivt inte Guif som något lag som går och vinner med 10 bara för att motståndet är lite sämre vilket man kan se på vinsterna även om man slog just Aranäs på bortaplan i November med 10. Aranäs har en bra fighting spirit, en klok tränare och jag tror man kommer bjuda upp till kamp rejält idag.

Sitter lite i tidsnöd och det blir tyvärr inte mer skrift idag men såklart är spelet lika genomarbetat för det och jag tror ni är med på grundtanken i att Guif inte ska vara så här stora favoriter på hemmaplan mot NÅGOT lag i hjela serien och då Aranäs inte alls är sämst i ligan så känns det här spelet väldigt bra.

Jag väljer att spela 3.5/5 units på HK Aranäs +7.5 @ 1.80 hos bet365.

/AndreasB1897

Alla rekar
HK Aranäs +7.5
2018-02-13 19:00
Guif - HK Aranäs
3.50 u
2.80 u
Ett inlägg av
AndreasB1897 AndreasB1897