Speltips: Hinner LDLC ställa om sig?

Senaste inlägget i överspelet mellan pro100 och HAVU förlorade tyvärr då HAVU först gjorde sin del genom att vinna cache men pro100 kunde inte ta mirage trots att de fram tills den mappen faktiskt såg ut som det bättre laget i turerningen. Men senare på kvällen gjorde London Spitfire jobbet i OWL genom att totalt köra över Shanghai Dragons och det var aldrig ens nära förlust på någon map. Jag förväntar mig att Shanghai gör en hel del byten inför Stage 2 och förhoppningsvis så får vi se fler spelare än bara undead och Diya som kan prestera från det kinesiska laget.

Event: IEM Katowice EU Qualifier
Match: LDLC - Epsilon
Spel: Epsilon ML @ 1.86
Bolag: Pinnacle
Värdering: 5/10
Spelstopp: 5/2 14:00

LDLC åker hem efter en andraplats under Winter Assembly i Finland i helgen. Innan det finska eventet så hade LDLC inte spelat någon tävlingsmatch på nästan 1,5 månad och spelarna i LDLC sa även att man bytt en hel del roller och ändrat om hur man spelar vilket jag förstod sen då LDLC förmodligen tränat som bara den då man faktiskt inte bannade mirage som sin andra ban längre. Eventet i sig så tyckte jag att LDLC gjorde det bra men spelarna i LDLC är däremot vana vid att möta riktiga proffslag som FaZe, Astralis etc i ESL Pro League så en förlust mot HAVU i finalen är nog inget man firar.

Epsilon har numera gjort som en hel del andra organisationer och struntat i vilket land spelarna kommer ifrån utan man har bara dragit ihop 5 talanger och försökt skapa ett så bra lag som möjligt. Lite av en budget-budget-budget version utav FaZe. Var mycket snack kring Smooya och hans framtid då han är en av få britter som faktiskt har talang inom CSGO och kunde gå långt men Epsilon hade honom på bänken under tiden man hade sitt svenska lag men han är nu tillbaka med detta lag och denna version av Epsilon har rejält med potential, kanske inte Major kval potential men man ska nog kunna leta sig in på topp30 i världsrankingen.

Nuvarande Epsilon failade att ta sig till HTLV steget i något kval men nu senast lyckades man ta sig in i closed qualifier till IEM Katowice genom att vinna mot danska Tricked. Ställdes i första matchen mot Na'Vi och gick väl sådär, förlust med 0-2 och även fast det blev jämnt i slutet mot cobblestone så var Epsilon aldrig riktigt nära på att vinna. I loser bracket fick man möta Singularity och man gick ut som vinnare med 2-1 (Singularity vann mot EnVyUs 2-0 och förlorade mot fnatic 0-2). Efter Singularity ställdes man mot mouz och här vann man faktiskt cobblestone vilket är en av mouzs bättre maps, topp3 hos mouz, men förlorade sedan matchen med 1-2 även fast man hade en chans att ta det 2-0 på mirage.

Epsilon har som jag sa tidigare en hel del potential och jag tycker att bara deras senaste 3-4 matcher verkligen visar att man har något att komma med och att de är inget lag man ska underskatta för mycket. Det som är intressant just i denna match är att Epsilon är ett helt nytt lag och kunde egentligen varit vilket rank s/FPL lag som helst samtidigt som LDLC har rört om en hel del i sin gryta och spelare har bytt positioner hit och dit, man har ändrat om lite i sin mappool osv. LDLC har definitivt inte haft någon tid alls att kolla upp hur nya Epsilon spelar och tveksamt om de ens har kollat in vilka maps Epsilon vill spela, kanske har använt HLTV om något. Det är nog inte helt enkelt för Epsilon att titta upp LDLC då LDLC har ändrat helt hur man spelar.

Spelare för spelare så tycker jag Epsilon just nu är lite starkare och har lite mer talang än LDLC men LDLC har varit ett lag betydligt längre men det som jag tycker talar mest för spelet är just att LDLC var uppe i kalla Finland i några dagar och åkte hem igår och då måste man ställa om från LAN CS, ett LAN som man förlorade dessutom, till online CS mot några Rank S/FPL stjärnor som börjat vinna maps mot mouz. Här ger jag faktiskt edgen till Epsilon och jag tror att man vinner med 2-1 beroende på maps. Skulle Epsilon lyckas få mirage/cobble i denna BO3 då ser jag Epsilon som ganska stor favorit på båda mapsen.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.