Speltips: Revansch för Australien

Spelet på aAa gick inge vidare, man förlorar 16-1 och jag förstår helt enkelt inte vad man gör. Det är dock risken när man spelar på semi-proffs lag, små händelser kan göra att man tappar fokus helt och mentalt ger upp. Får trösta oss att vårat odds låg väldigt mycket högre slutoddset och därmed en någorlunda accepterad förlust.

MindFreak - Echo Fox

Efter gårdagen blev denna matchen genast väldigt, väldigt intressant. Vi börjar med att gå tillbaka en vecka, då jag skrev ett inlägg om att MindFreak ska vinna över eRa till @ 3.00, man förlorade med 3-0 och var det betydligt sämre laget mot ett lag som faktiskt är sämre än vad MindFreak är. MindFreaks problem har alltid att laget är från Australien där nivån inte är speciellt hög om du jämför med EU/NA, man har helt enkelt potential men om du har ett lag med potential som ständigt möter mycket sämre motstånd förloras väldigt mycket potential. Ponera att Chelsea spelar två säsonger i Allsvenskan, när det kommer tillbaka till Premier League den tredje säsongen kommer de vara betydligt sämre i början. Det har varit problemet ganska länge just nu för MindFreak med väldigt ojämna resultat, man gick från att förlora med 3-0 mot eRa för en vecka sedan, igår spelade man mot världens bästa lag, Team Kaliber och slutade med en förlust med 3-2 där det egentligen kunde gått hur som helst egentligen. De har varit i Amerika ett tag nu och spelat mot amerikanska lag och vi ser redan på en sådan kort tid en enorm utveckling. Jag tror att den kommer fortsätta och vi kommer se en enorm värde på MindFreak framöver.

Echo Fox är ett lag som är enormt bra på hardpoint, vi kan räkna med att första och fjärde kartan kommer att gå till Echo Fox även om de finns en möjlighet att MindFreak på en bra dag kan ta en hardpoint. Det är på andra och tredje kartan jag ser denna match som nästan 50/50 mellan båda lagen, man behöver alltså vinna en av dessa två kartor för att spelet ska gå hem. Echo Fox har även varit relativt ojämna vad vi sett på detta spelet, man håller en hög nivå men tappar nästan alltid iväg en karta. Det är väldigt sällan Echo Fox går iväg med en 3-0 vinst mot de sämre lagen, är ett resultat av fyra otroligt bra inviduella spelare utan någon speciell in-game ledare eller någon sådan erfarenhet.

Spel: Mindfreak +2.5 @ 1.90

Spelstopp: 2018-02-01 23:30

Liga: CWL Global League

Bolag: bet365

Units: 2/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt