Speltips: Boden-Örnsköldsvik Hockey

Lite bättre förutsättningar inför dagens match för Örnsköldsvik Hockey. Senast då man tog 1 poäng borta mot Kalix (vilket va lagets första i den norra Allettan) va det lite bekymmer på vägen. Först så fastnade man i en trafikolycka och blev ståendes i bilkö på vägen. Därefter blev deras buss rökfylld och man fick lov att evakuera bussen. Man lyckades komma till matchen 15 minuter innan nedsläpp, vilket inte få ses som några goda förutsättningar då man åkt buss i 45 mil. Efter en sån resa så tycker jag man får vara nöjd med en poäng.

Idag fortsätter man harva runt i Norrbotten och idag är det Boden borta som väntar. Ett Boden som skrällvann senast hemma mot ett av seriens bästa lag, Piteå. Vilket jag inte trodde på i och med förutsättningarna med skadeläget som uppstått i Boden då nyckelspelare saknas.

Det var på tiden att äntligen Örnsköldsvik Hockey tog sig vidare till Allettan vilket man misslyckats så många gånger om. Och nu då man väl är där har verkligen inget gått som tänkt. Det normalt stabila Övik har fördubblat antal insläppta mål i Allettan jämfört med grundserien. Man har nästintill släppt in lika många mål nu på 9 matcher som man gjorde på 20 matcher i grundserien. Och ligger man på ett snitt över 4 mål per match vinner man sällan några matcher. Dessutom besitter man en av Hockeyettans absoluta bästa målvakter Michael Zajkowski så man borde inte ha släppt så mycket som man faktiskt har gjort nu.

Lagen har möts 2 gånger i grundserien där Örnsköldsvik Hockey dragit det längsta strået i 2 jämna 2-1 matcher. En under ordinarie tid, och en efter straffar. Jag tror återigen på en jämn match där jag egentligen tycker Örnsköldsvik Hockey besitter ett bättre lag. Hade man inte startat Allettan så dåligt som man nu gjort så hade man absolut inte fått sett några låga 1.70 på hemmalaget. Det är lite sista chansen nu för Örnsköldsviks-gänget om man ska ta sig vidare. Förlust idag och man kan räkna med att säsongen är över.

Knåpar ihop en egen dubbelchans där jag spelar krysset till 4,50 hos bet365 och den raka tvåan hos NordicBet till 3.55. Det ger oss ett oddset 1.98 på X2. Lägger 5/10 units på Örnsköldsvik Hockey X2.

Har även lagt två spel till som föll mig i smaken. Det är Vimmerby -0.5 @ 2.04 hos Nordicbet samt Östersund 1X till 1.73 hos Expekt. Båda dessa spelas också med 5/10 unites.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt