Speltips: FaZe - NaVi

Mousesports levererade inte tillräckligt igår. Man skapade chanser på chanser men i slutändan gick det inte hela vägen. Nuke pickades, man hade övertaget, men FaZe visade återigen varför man är det bästa laget i världen.

Idag möter FaZe ett oerhört taggat NaVi som visade att QBF inte hade någonting att säga till om i slutspelet, och heller inte egentligen förtjänade sin Legend-spot. Matchen i sig är rätt intressant på förhand och lär troligtvis vara en av höjdpunkterna detta event.

Detta NaVi som sedan en tid tillbaka haft problem, och egentligen fortfarande har problem, börjar äntligen hitta rätt i sitt lagspel igen. Sågs senast igår när de fullständigt körde över QBF. Full fart framåt, alla i laget presterade och gjorde sin del och hela laget fick framgång tillsammans. Man såg lite glimtar av det gamla NaVi och det skapades en del situationer som man aldrig kunnat tro.

Spelarna i laget presterade på topp. Har under gruppspelet och kvalet sett lite halvdant ut vilket har lett till ett och annat frågetecken men tyckte att sista matchen i gruppspelet och även gårdagens match var helt makalöst bra. Prestationen från laget och spelarna individuellt var lite över förväntan. En glimt av det gamla typ.

Det bästa med detta är att s1mple inte behöver bära laget lika mycket som han behövt. Flamie, Edward, electronic men även Zeus börjar koma igång. Den förstnämnda hade en galen match igår där han drämde 39 frallor på Mirage och sedan fortsatte dominera på Inferno. Det är ett styrkebesked helt enkelt, att något är rätt eller på väg att bli rätt eller att något går åt rätt håll i laget. Harmonin börjar komma tillbaka.

I detta mötet finns där helt klart revanschlusta. NaVi har haft svårt för FaZe tidigare och även tidigare i denna turneringen. De vet dock fortfarande om att de kan besegra detta världslag med rätt metod. Viljan och motivationen finns där, skickligheten också, allt spelarna behöver är att tro på det - vilket dom gör.

Sett till kartor så spelas inte Cache eller Cobblestone då dessa är permabans. NaVi blir halvt svår att tänka på vad dom faktiskt plockar, men de har haft bra success på Inferno och känns rätt säkra på sig själva där. Mirage kan också vara ett alternativ. FaZe vill jag nästan tro går för Overpass, en karta de haft en grym success på hela tiden egentligen. En karta NaVi gillar också.

Tittar man enbart på kartor så kanske NaVi inte har alltför mycket att säga till om då FaZe har en riktigt stor dominans i sin map pool. Däremot är NaVi ett lag som faktiskt överraskar, och kan överraska. Ett lag som anpassar sig, ett lag som läser spelet bra och ett lag som inte ger sig.

Stjärnor på banan finns det och även bra ledarskap. Den främsta ledaren hittar vi dock hos NaVi där Zeus hänger. Denna snubben har en hjärna som få har och är väldigt kapabel att skapa många intressanta spelsekvenser som för hans lag till de vinnande rundorna. Denna matchen kan gå ner till ledarskapet och där har vi en fördel för denna herres lag.

Kan se underdogen vinna här. Känner dock för att avstå ett vinnarspel och istället hoppa på tåget att de får en karta. Tror helt klart att de har en bra chans till det, en större chans än vad andra tror.

Speltips: NaVi +1.5

Liga: ELEAGUE Major

Bolag: bet365

Units: 3/5

Odds: 1.80

Spelstopp: LÖRDAG 18.30






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt