Speltips: Overwatch Stage 1 Winner

Nytt år och en ny säsong. Vi avslutade 2017 på bästa möjliga sätt med Kinguin vinsten. Lite sjukt var det att bolagen inte drog ner oddsen till runt 2.0-2.10 efter att HAVU förlorade sin helt klart bästa spelare. Finska scenen tog ytterligare ett steg bakåt i utvecklingen. Förhoppningsvis gör sergej en comeback till CS scenen då han faktiskt är väldigt ung, endast 15 år gammal.

Event: Overwatch League Winner Stage 1
Spel: Seoul Dynasty @ 3.00
Bolag: bet365
Värdering: 5/10
Spelstopp: 11/1 00:00
*Stage 1 avslutas 11/2*

Inte ofta jag postar ett långtidsspel men här tycker jag faktiskt att jag hittat ett riktigt bra spel. Efter en väldigt lång väntan så drar nu Overwatch League äntligen igång och detta kan vara första gången vi får se "framtiden av esport". Alla organisationer och investerare får nu se på riktigt hur bra man lyckats sätta ihop sina lag. Försäsongen var riktigt random faktiskt just för att många utav spelarna utanför USA fick sina P1-visas godkända bara någon vecka innan matcherna. Philadelphia behövde t.o.m dra sig ur försäsongsmatcherna då några av spelarna inte ens hann få sina i tid.

En annan sak som påverkade försäsongen en del var att koreanerna hade svårt att anpassa sig till den amerikanska livsstilen. Går lite rykten om att en del koreaner från olika lag saknade Korea och den koreanska kulturen vilket kan ha fått spelarna lite ur fokus. Det koreanska superlaget Seoul Dynasty med majoriteten av fd Lunatic Hai och en del andra koreanska talangar gjorde inga misstag och vann sina 3 matcher och en av matcherna var mot koreanska New York Excelsior. Man vann även över Shanghai Dragons och Houston Outlaws.

Det som jag tror kommer göra så att Seoul vinner stage 1 är att Seoul har helt klart de bästa supportspelarna i hela ligan. Tror Lunatic Hai supportsen har varit bäst under hela 2017 och jag ser verkligen inte att någon support duo blir bättre iallafall inte inom de närmsta månaderna. Förutom helt sjuka supportspelare så har Seoul tagit in helt nya DPS spelare. Detta var i princip ett måste då enda anledningen till varför Lunatic Hai inte totalt dominerade och vann alla sina matcher med 3-0/4-0 var för att deras DPS var alldeles för svaga om man jämför med t.e.x LW Blue eller Kongdoo Panthera. Även EnVyUs hade bättre DPS lineup än Lunatic Hai (Whoru undantag).

Seoul och Dallas Fuel är nog de två lag som har flest tillgångar i sina lag. Seoul har 3 spelare som kan flexa och spela i princip vad som helst samt den mest stabila tank spelaren i Korea, Miro. Att kunna flexa kommer vara bland det viktigaste i Stage 1 då lagen har ingen info från tidigare matcher eller liknande utan man har bara scrims att jobba ifrån och nu kommer vi till det jag tror kommer vara den största fördelen som Seoul har nämligen coaches. Korea har betydligt bättre tränare och staff än vad EU/NA har att komma med. Förutom att Seoul har Lunatic Hai tränare och staff så har man även fått med sig GC Busans coach från när Busan vann APEX (senaste säsongen). Busans coach var klassad som den bästa coachen förra säsongen och säsongerna innan det så ansågs Lunatic Hais coacher att vara dom bästa. Nu har Seoul förbättrat fd Lunatic Hai laget samt förbättrat sin coaching staff och utökat laget med spelare som kan flexa till alla tre roller vilket gör att Seoul först och främst blir ett svår scoutat lag då man kan byta spelare hit och dit och använda sig av en mängd olika spelstilar och taktiker samt att coacherna kan göra sitt jobb med att scouta motståndare bättre än alla andra lags coaching staff.

Det viktigaste i Overwatch är inte inviduell talang utan det är att se till att inte bli för lättläst. Över flera matcher (11 stycken i stage 1) så tror jag att Seoul kommer att ta hem det relativt enkelt då lag som NYXL inte får använda sig utav Flow3r (världens bästa spelare) och London Spitfire tror jag kommer få problem att få alla att spela tillsammans speciellt då Busan spelarna inte längre har sin coach.

Sorry för ett rörigt inlägg men det finns så extremt mycket att ta upp. Om det är någon som har några funderingar eller frågor om Overwatch League så skriv till mig på twitter.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.