Speltips: Mästaren ska koras

Tjena,

Då var det dags för året sista inlägg. Utan att skryta så kan jag säga att det har varit ett fantastiskt år. Med en ROI på nära 118% med över 700 spel kan jag inte vara annat än nöjd. Jag har alltså snittat på runt 60 spel/mån vilket jag också är nöjd med. Just volymen är något som jag kommer försöka lägga mer vikt under nästa år. Det kommer troligtvis bli runt 30-40 spel/mån istället då jag vill att blogginläggen ska ligga i fokus. De andra spelen som kommer skickas ut är när matcher spelas senare under dagen och att det därför kan få ändrade förutsättningar. Jag hoppas ni vill vara med under 2018 där jag hoppas vi kan nå över 1000 inspelade units sedan starten hos 1x2. Har ni tankar på nya ideer eller något annat ni vill jag ska ha med i mina blogginlägg är det bara att kontakta mig via twitter.

Då var första finaldagen spelad. Grupp 1 är färdigspelad och grupp 2 avgörs under morgondagen. I grupp 1 gick till slut Horejsi och David vidare. Därav blev min gissning på Horejsi och Vrablik inte riktigt rätt. Vrablik var dagens besvikelse och såg otroligt blek ut under hela dagen. Därför var vändningen mot Placek totalt orimlig. Vrablik hade inget att spela för och hamnade tidigt under med 0-2. Att han senare vänder detta mot en Placek som har allt att spela för är bara märkligt och frustrerande då vi satt på den senare.

Horejsi kommer att bli farlig under morgondagen om han träffar lika rätt som idag. I Davids fall känns det som att han slår ur underläge vilket kan komma att passa honom mycket bra.

--------------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Evgueni Chtchetinine vs Jakub Kosowski

Spel: Jakub Kosowski @ 1.85

Stake: 5/10u

Bookie: bwin

Spelstopp: 08:30

I texten ovan kikade vi närmare på grupp 1. Här går vi istället in på grupp 2 som lever i allra högsta grad. Belgaren Vostes är i ensam ledning och kommer troligtvis vinna gruppen. Han möter imorgon grupp 2:s stora besvikelse, Antonin Gavlas. Han gjorde en riktig plattmatch under morgonen när han mötte Chtchetinine. Han hade fruktansvärt dålig träff på bollen överlag och det kändes helt ärligt som att han inte hade haft ett rack i handen på ett par veckor. Tajmingen var dålig vilket visade sig i serve- och returspelet. Ja, som ni fattar hade jag kunnat babbla på om detta ett tag till. Gavlas fick också storstryk mot Kosowski med 0-3 i dagens andra match. Detta betyder att vi har Vostes på två vinster, Chtchetinine på 1-1, Kosowski på 1-1 och Gavlas på 0-2. Vi har redan spelat på Vostes mot avsågade Gavlas imorgon till hela tre gånger pengarna. Den står i skrivande stund i 1.72 och vi var lite Snabbare på det än bolagen denna gång.

Som ni säkert kan utläsa i texten ovan så blir alltså morgondagens drabbning mellan Chtchetinine och Kosowski helt avgörande. Chtchetinine såg bättre ut idag än under tidigare månader. Han är dock inte i närheten av tidigare form samtdigt som motspelarna har lärt sig honom, exklusive Gavlas. Vostes slarvade matchen igenom mot Mr C idag men vann ändå matchen klart med 3-1.

Kosowski såg riktigt blek ut under dagens första match mot Vostes. Han hade lite problem med tajming och när Vostes vann serve- och returspelet så var matchen körd. I dagens andra match såg han mer stabil ut och kunde styra matchen mot Gavlas på sitt eget vis.

Kowoski och Chtchetinine har mötts flera gånger tidigare. Jag tror att Chtchetinine vann senast men är inte riktigt säker. Utöver det mötet så vet jag att Kosowski har bra koll på vitryssen. Han är väldigt metodisk mot deff och stressar inte upp sig. Det är otroligt lätt att slå bort sig mot defensiva spelare, märk Gavlas, men polacken har tidigare haft ett helt annat lugn i dessa matcher.

Jag kritiserar ibland Kosowskis motivation. Imorgon ska den dock inte var något frågetecken då han i allra högsta grad är med i matchen om titeln. Under finalspelet har också potten höjts vilket gör att dålig motivation inte ska vara något problem.

Chtchetinine har inte samma smör i deffen som tidigare. Han rör sig också sämre och lider mer mot spelare som kombinerar sid- och djupledsspel. Kosowski är en av spelarna som gillar detta och kombinerar ofta attacker med korta skär tillbaka. Att Chtchetinine också brukar ha svårt att hitta den riktiga tajmingen under morgonen bör också spela in här. Om vi ser på dagens morgonmöte mot Gavlas så gjorde inte Chtchetinine något väsen av sig utan det var Gavlas som gav bort matchen till vitryssen utan att ställa honom på prov.

Jag har tidigare sett Kosowski bolla rätt så friskt med Mr C och jag kan inte få bort den bilden från min näthinna. Med tanke på matchens betydelse så måste jag bara gå för Kosowski imorgon.

God Jul & även ett Gott Nytt år!

På återseende 2018.

-------------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.