Speltips: Mer till Söndag - Buffalo Bills-New England Patriots

Rullar vidare med tidiga analyser till tisdagens matcher och har återigen hittat ett tidigt spel som jag gillar i matchen mellan New England Patriots (9-2) och Buffalo Bills (6-5).

Väljer att ta Över 48.5 @1.952 hos Pinnacle med 8u.

Patriots Över 27.5 @1.86 hos 888.com med 9u

Patriots har verkligen hittat formen efter deras något suspekta inledning på säsongen. Tom Brady ser bättre ut än någonsin och de senaste 3 matcherna har man slagit motståndet med sammanlagt 109-41 vilket är otroliga siffror. Man har inte minst fått igång sin defensiv som såg ytterst suspekt ut i början av året men efter förlusten mot Panthers (33-30) så har man inte släppt till mer än 17 poäng i någon match av de 7 senaste, väldigt starka papper. När ett lag som Patriots släpper in mindre än 17 poäng match efter match kommer de mer eller mindre aldrig förlora så länge man har Tom Brady som styr offensiven då han så gott som alltid smäller upp 20 poäng eller mer. Senast avfärdades Dolphins på hemmaplan med 35-17 i en match man hade bra kontroll på. I övrigt är laget inne i en väldigt bra period just nu, man har 7 raka segrar och är förhållandevis friska även om man såklart (likt alla) dras med några skador. Svårt att säga såhär tidigt i veckan vilken påverkan eventuella skador kan ha (Då man inte vet vilka som spelar) men de rapporter jag har sett ska inte påverka mitt spel här.

Bills grep sista halmstrået för att kunna gå till slutspel genom att slå Chiefs borta senast. En imponerande gnetar-insats där man till slut kunde vinna med 16-10. Detta efter att ha haft ett par katastrofala veckor där man torskat 3 raka matcher och släppt till sammanlagt 135 poäng! (45 poäng per match). Nu har man sex vinster och fem förluster och en reell chans att faktiskt nå slutspelet för första gången på länge. Man har dock Patriots framför sig i AFC East och i ärlighetens namn är nog Patriots lite för långt fram för att nå ikapp, dock är wildcard-platsen väldigt öppen i just AFC och det är nog hit Bills får vända sig. Efter att ha experimenterat med Nathan Peterman förra veckan mot Chargers (5 interceptions och utbytt i paus) var man tillbaka till Tyrod Taylor på QB-platsen senast vilket var en klar förbättring. Även om Taylor inte är en Tom Brady eller Russel Wilson så har han en egenskap som är väldigt viktig, han ger väldigt sällan bort turnovers till motståndarna. Nu kanske inte Taylor är Bills QB på lång sikt men just nu är han utan tvekan den som kan leda dem till slutspel. Det krävs dock en superinsats för att man ska slå ett Patriots som vunnit 8 av de 9 senaste på Bills hemmaplan.

Ser framför mig en offensiv match här. Bills defensiv var klart förbättrad mot Chiefs, dock har Chiefs haft väldiga problem i offensiven de senaste veckorna och frågan är hur stort test det egentligen var. Sätter därför ett rejält frågetecken för Bills defensiv här som jag tycker är lite suspekt. När man nu ska gå upp emot en Patriots-offensiv som kört över allt och alla de senaste veckorna bådar inte gott. Lägg till att Patriots i de 7 senaste mötena mot Bills i Buffalo smällt upp 34,31,52,23,37,40,41 poäng, med andra ord känns chanserna för att Patriots fortsätter göra 30+ poäng här som relativt goda. Ser även Bills chanser att göra poäng här som förhållandevis goda. Just på hemmaplan har Bills varit väldigt konsekventa med att smälla in poäng och spela poängrika matcher de två senaste säsongerna. Endast en gång de senaste två säsongerna (13 matcher) har man gått under 20 poäng vilket var senaste hemmamatchen mot Saints då man endast fick in 10 poäng (förlust 10-47). I övrigt har man smällt in 20 poäng eller mer 12 gånger av de senaste 13 matcherna vilket är väldigt bra och visar på att man har en produktiv offensiv på hemmaplan. Även matcherna mot Patriots i Buffalo har varit poängrika tillställningar de senaste säsongerna och ser inte mycket som säger att det ska bli någon skillnad här. Om nu Buffalo når över 20 poäng (vilket jag tror) och Patriots sniffar någonstans på 30+ så ser jag linan på 48.5 med enkelhet gå in. Även Patriots Över 27.5 känns väldigt bra med tanke på Bradys form just nu och Bills något suspekta försvarsspel. Det främsta emot här kan vara vädrets makter, vädret i Buffalo i December kan vara väldigt lömskt och har man otur kan det bli snö, blåst osv.. Förhoppningsvis blir det inte det men det kan vara något att beakta om man lägger sitt spel närmre inpå avspark. Jag väljer att ta det tidigt dock då jag tror linan kan kliva uppåt 50 poäng framåt matchstart om inget exceptionellt händer såsom skador eller väderförändringar.

Glöm inte kika in i spelboken för ytterligare tidiga spel till veckans matcher.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.