Speltips: MNF Baltimore Ravens-Houston Texans

Dags för MNF och ett möte mellan Baltimore Ravens (5-5) och Houston Texans (4-6).

Två lag som har en liten chans på slutspel via wildcard-platserna så med andra ord väldigt mycket på spel. Väljer att ta tre olika spela i denna match

Över 3.5 Field Goals @2.20 hos B365 med 5u

Ravens Över 22.5 @1.84 hos 888.com med 8u

Special Teams eller Defensive Touchdown @2.75 hos B365 med 3u.

Som sagt väldigt viktig match för båda lagen om man vill hålla slutspelsdrömmen vid liv. Ger ändå Ravens en viss fördel här både gällande matchen som helhet och slutspelschansen överlag.

Texans har haft en säsong som varit väldigt upp och ner. Riktigt trötta i början av säsongen för att sedan vara riktigt intressanta under nya rookie-QB Deshaun Watson för att återgå till att vara relativt trötta efter att Watson dragit korsbandet för några veckor sedan. Man är nu tillbaka till Tom Savage som QB och han gör inte direkt någon glad. Nu lyckades han förvisso vinna förra veckan hemma mot Cardinals (31-21) men köper inte riktigt Tom Savage som en QB som ska leda ett lag till framgång på lång sikt. I övrigt är det fortfarande ett decimerat Texans som kommer till spel här, utöver Watson är fortfarande nyckelspelarna i defensiven JJ Watt och Whitney Mercilus skadade (borta resten av säsongen) och WR Will Fuller som haft en riktigt fin säsong saknas även han.

Ravens säsong är något konstig. Man har haft väldiga problem att få igång någon slags offensiv produktion igenom hela säsongen, det har dock inte nödvändigtvis varit ett problem då Ravens defensiv spelat riktigt bra mer eller mindre hela säsongen. Man har ett par plumpar helt klart men man har bland annat stängt nere 3 lag helt och hållet denna säsongen (Bengals, Dolphins, Packers) och hållit dem till noll poäng vilket är grymt imponerande. Nu senast slog man Packers med 23-0 på bortaplan som måste ses som imponerande även om Packers har Aaron Rodgers skadad. I övrigt är det ojämnheten som lyst igenom Ravens säsong. I de matcher defensiven inte lyckats stänga ner motståndarna helt och hållet har man haft svårt att skapa tillräckligt mycket offensivt för att stänga ner matcher på ett tryggt sätt. QB Joe Flacco är inte sitt gamla jag och springspelet är inte exceptionellt. Man har dock en reell chans att nå slutspel, en vinst här gör att dom delar wildcard-platsen med Bills på lika många vinster vilket får ses som relativt otroligt med tanke på den skrala offensiva produktion man haft under säsongen. Ravens är inget lag man vill ha in i slutspel dock, känslan är det kanske inte finns samma produktion i laget som vann Super Bowl för några säsonger sedan men då precis som nu så sitter man inne på ett urstarkt defense och kan nå slutspel via en wildcard-plats, vi vet alla hur det gick då.

Ser Ravens som favoriter i denna match. Även om man inte producerat särskilt mycket offensivt så ser jag att defensiven kan steppa upp så pass mycket här för att sätta upp ”korta fields” och på så sätt göra det enklare för offensiven. Texans offensiv under Tom Savage imponerar inte särskilt mycket på mig, Ravens defensiv bör ha stora chanser att stressa honom till dumma misstag och ser det absolut inte som omöjligt att Ravens defensiv lyckas göra poäng som man gjort fyra gånger förut denna säsong.

För att Texans ska kunna störa Ravens måste man etablera sitt springspel. Texans har haft ett bra springspel i år och finns det några svagheter i Ravens försvar så är det mot springspelet. Känslan är dock att Ravens har bra koll på detta och Texans har inte sprungit med bollen så pass bra i år att jag tror att man springer över Ravens här och vinner. Ser en tight match som med största sannolikhet inte blir något fyrverkeri offensivt. Känslan är att något ”specialspel” kommer avgöra matchen antingen i defensiven eller via special teams. Lär kickas en del Field Goals då båda offensiverna inte är hyperbra på att ta sig in i end-zone, inte minst från Ravens sida. Tror absolut vi får se mer än 3.5 Field Goals här då Ravens sitter inne på en väldigt bra Kicker i Justin Tucker och Texans Kai Fairbarn har gjort det okej så här långt (dock inte på samma nivå som Tucker). Bör bli en del chanser och linan på Ö3.5 FG ska ha goda chanser att sitta.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.