Speltips: Pro A, Omgång 5

Bonjour!

Ni har inte hamnat på 1x2:s franska variant utan det var mitt försök i att vara en smula rolig såhär på fredagskvisten. Det passar också ganska bra då vi idag har tagit oss till Europas baguette-land Frankrike. Pro A är en av Europas bästa pingisligor med främsta konkurrens från Bundesliga. En rolig grej med Pro A är att ligan avgörs i en rak serie utan slutspel. Det gör att varje match räknas och gör det på så sätt en smula roligare att följa. Jag föredrar nog ändå upplägget med slutspel då det blir så vansinnigt mycket bättre stämning under sådana matcher.

Jag valde att skifta spår från Belgien till Frankrike ganska tvärt. För det första var jag ute och cyklade från början i Belgien. För det andra så var limitsen otroligt kass hos bolagen i just Belgien. Det beror nog till stor del på att det är en ITTF Challenge och ett par snäpp under den riktiga eliten. Det lär dock dyka upp flertalet spel därifrån i helgen ändå.

-------------------------------------

PRO A, Frankrike, Omg 5

La Romagne SS. - Villeneuve PPC.

Adrian Crisan vs Antoine Hachard

Spel: Adrian Crisan @ 1.44

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 19:00

På fredagskvällen kommer vi att bjudas på ett möte mellan hemmalaget Romagne som hittills är obesegrade och det helfranska laget Villeneuve. Enligt mina beräkningar kan detta mötet bara sluta på ett enda sätt, nämligen seger för hemmalaget. Romagne var redan förra säsongen på väg att sno titeln framför ögonen på Chartres. I år känns "starttrean" om möjligt ännu starkare. Det som kan och kanske kommer bli lagets fall är just att man är extremt känsligt för skador. Som fjärdeman har man Brice Ollivier som är en minusspelare i Pro A.

Villeneuve fortsätter att satsa helfranskt och det är väl kul att man försöker ha kvar så mycket fransmän som möjligt i ligan. På toppen av det har man också en hetlevrad coach som brukar vara inblandad i både det ena och andra. I laget ingår Adrien Mattenet, Stephane Quaiche, Antoine Hachard och Roman Ruiz. Just Quaiche är lite av en nyckel för Villeneuve. Han har dragits med skador i början av säsongen och man måste få igång honom om man inte ska dras in i en läskig bottenstrid. De kommer trots det att hamna på den nedre halvan.

Inför dagens match hoppas jag att lagen ställer upp enligt följande:

Romagne SS.

1. Shihao Wie
2. Tianyuan Chen
3. Adrian Crisan

Villeneuve PPC.

1. Adrien Mattenet
2. Stephane Quaiche
3. Antoine Hachard

Om vi får den uppställningen så betyder det att Crisan och Hachard kommer mötas i tredjematchen. Förhoppningsvis är Crisan då i ett läge där han kan avgöra matchen vilken talar än mer för spelet.

Adrian Crisan är en rutinerad spelare som enligt mig passar perfekt som tredjegubbe i vilket lag som helst. Han bjuder inte på någon vacker bordtennis men ack så effektiv. Han gör det han behöver och brukar kunna skrämma slag på sina yngre motståndare.

På andra sidan står förhoppningsvis Hachard idag. För något år sedan var han en liten favorit och gjorde bra matcher på löpande band internationellt. Nu har det dock tagit stopp och i ligaspelet har det aldrig riktigt släppt för honom. Han slutade på 8-19 förra säsongen mot Crisans 11-10. Det är lite där de ligger spelmässigt känns det som. Hachard är absolut inte någon plusspelare än medans Crisans fortfarande håller även om han sjunger på sista versen.

Denna säsongen har Crisan börjat oerhört starkt och står på 4-0 efter en seger över bland annat Jon Persson. Crisan kan bli tungan på vågen för Romagne när vi summerar säsongen.

Hachard har börjat säsongen trevande. Han vann i första omgången mot Skachkov men har sedan dragit på sig fem raka förluster. Han verkar alltså ha kommit snett på det i början av denna säsongen också.

Spelet stod från en början i 1.53 när jag började skriva inlägget. Är nu sänkt till 1.44 men är fortsatt spelbar ner till 1.40.

Det kommer dyka upp fler spel inför 5:e omgången av Pro A. Håll utkik!

---------------------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.