Goooood kväll kamrater!

Vi börjar verkligen gå mot säsongens slut nu när Game 6 närmar sig. Matchen går av 01:15 och Astros kan redan ikväll ta slut på årets säsong i fall man vinner borta i LA. Har tänkt fram och tillbaka enormt mycket inför denna matchen, en otroligt svår match att kunna peka ut vinnaren på förhand men jag ger ändå Dodgers en liten fördel trots att Verlander startar för Astros inatt.

Otroligt synd senast förresten där vi tyvärr fick ta en förlust på Dodgers ML och push på Dodgers Flest hits. En ruskigt bra match där det i slutet hade kunnat gå åt vilket håll som helst med tanke på hur matchen artade sig offensivt. Astros vann tillslut med 13-12 i vad många kallar den bästa matchen i modern tid efter en walkoff-single i extra innings. Otroligt upphetsande(tolka mig rätt) match att se på!

Hur som helst, Game 6 inatt. Astros har chans till att avgöra och vinna sin första WorldSeries någonsin medans Dodgers är ute efter att få fram ett Game 7.

____________________________

LA Dodgers - HOU Astros

Speltips: LA Dodgers ML @1.833

Bolag: Pinnacle

Värdering: 5/8 units

Spelstopp: 01:15

Speltips 2: Rich Hill Över 5.5 Strikeouts @1.80

Bolag: Betsafe 

Värdering: 4/8 units

____________________________

Startande för HOU Astros - 

Justin Verlander.

Jag skippar att ta med statistik som jag vanligtvis gör, den har ni nu sett 5-6 gånger på Verlander och har ni hängt med ens lite så vet ni hur bra denna människan är sedan han bytte lag till Astros från Tigers. Han är Astros bästa pitcher ingen tvivel som helst i den frågan, men samtidigt så är han ju inte mer än människa och jag kan ändå se hur Dodgers ska göra lite skada på honom. Inte mycket nödvändigtvis, men så pass mycket så att man kan få ut honom ur matchen och sedan möta ett betydligt enklare bullpen. Verlander släppte i Game 1 mot Dodgers 3 runs över 2 hits och 6 innings. Gjorde en fantastiskt insats, men släpper alltså lite även han.

Startande för LA Dodgers - 

Rich Hill.

Veteranernas veteran. Jag har skrivit om Hill också som ni kanske komemr ihåg att även han är ju en helt amazing pitcher, kanske till och med den bästa pitchern efter Kershaw i laget. Gick i game 2 fyra innings, släppte över det 3 hits 1 run samtidigt som han fick med sig helt absurda 7 strikeouts. Fördelen med Hill här i denna matchen är att han har inte varit i närheten av så många starter som Verlander har varit i detta slutspelet och man kan med den informationen säga att han är utvilad, inte lika sliten och bör vara mer än redo för att kasta i en sådan här viktig match. Nervositet kan vi lägga åt sidan,  den här mannen har varit in the game som man säger så pass länge så att han kan hantera sån här typ av match.

Det här kan ju låta som om denna matchen kommer vara tajt och tråkigt offensivt. Så sa också precis allihopa i Game 5 när Kershaw och Keuchel var på kullen borta i Houston, ändå slutade matchen 13-12 och då har bägge lagen framförallt Dodgers ett enormt bra bullpen. Ja, se hur det kan bli.

Verlander är även han extremt bra, men som jag skrev innan så är han inte mer än människa och har alltså även han släppt lite speciellt då mot Dodgers när han gav upp 3 runs över sina 6 innings. Pressen på att Verlander väntas leda Astros till deras första WS-titel kan bli för stor, han göra några misstag så att man får plocka in bullpen och med det så vinner även Dodgers matchen? 

Jag väljer alltså också att plocka Hills strikeouts på 5.5. Mycket för att han har plockat med sig 19 strikeouts över sin 3 matcher och 13 innings i slutspelet. Mycket troligt att Astros blir aggressiva i nattens match och svingar på fel bollar när han kastar iväg sina outstanding fastball. Hill går 6 innings och går över sin strikeout-lina lugnt?

Yasiel Puig - ''This World Series is not ending on tuesday. There will be a game 7''

Pinnacle ger oss 1.833 på att Dodgers jämnar ut denna serien till 3-3 och får fram ett game 7 samtidigt som Betsafe ger oss 1.80 på att Hill går över 5.5 strikeouts, taget!

                                                 /Stefan Tirnanic

                                                    @MSrekare

Alla rekar
LA Dodgers ML
2017-11-01 01:15
LA Dodgers - HOU Astros
5.00 u
4.17 u
R. Hill Ö 5.5 Strikeouts
2017-11-01 01:15
LA Dodgers - HOU Astros
4.00 u
-4.00 u
Ett inlägg av
Stefan Tirnanić Stefan Tirnanić