Speltips: Två gubbar, en vinnare!

Det är, minst sagt, spridda skurar med spelen den här veckan. Några buslätta segrar och perfekta reads blandas med totalt makalöst usla spel. Det senaste bloggspelet, det på Carli, stöp i mycket tråkig anda dock. Carli vann ett set, men förlorade matchn med 2-1 och dessutom med en större game-marginal än 4.5 vilket får ses som högst ovanligt, när spelaren till och med plockar set.

Skam den som ger sig dock, vi går emot Ungur igen!

Prenumerera gärna på min blogg, ni finner knappen här ovanför inlägget. Då får ni notiser direkt till mailen när jag postar spel och har således bäst chans att hinna med mitt rekomenderade odds.

Gimeno Traver - Ungur (1) @ 1.76
Turnering: Challenger Rome

Bookie: Pinnacle Sports
5u (flat)

Gimenosåg förra året riktigt fin ut på gruset, trots att han hunnit bli riktigt gammal. Dessvärre för Spanjoren så skadade han sig i Oktober 2016 och därefter har allt gått rakt åt skogen. Fram tills just precis nu, när saker och ting börjat vända igen. Efter att ha inlett året med smått galna 10 raka förluster, så börjar Gimeno hitta tillbaka till sitt spel igen. Spanjoren gick ner på ITF-nivå, fick ett par segrar under bältet och är nu tillbaka på challengern med nytt självförtroende. Ett par fina segrar mot kapabla spelare som Gabashvili, Safranek och senast igår Cecchinato med hela 6-4 6-0 vittnar onekligen om det.
Om Ungur skrev jag följande igår:

"Jag kan helt klart köpa att Ungur är satt som favorit i den här matchen, med tanke på Rumänens tidigare årslånga erfarenhet av spel på challengertouren kontra Italienarens mer eller mindre obefintliga. Hur som haver, så har detta oddset blivit enormt påverkat av att Ungur för första gången på över ett år lyckades sprattla fram en semifinalplats i challenger sibiu under den gångna veckan. Detta efter att det mer eller mindre känts som om Ungur lagt både rack och skor på hyllan, med tanke på dennes usla prestationer under så många månader.

Även om man kanske bör bli aningen rädd att Ungur nu ska börja prestera, så är det minst sagt väntat att hans enda någorlunda okej prestation hittills i år kommer just i Sibiu, hemma i Rumänien. Där kommer han alltid bry sig lite mer än på andra platser i världen och även om Ungur fortfarande har ett fint register att använda sig av, så bryr han sig på tok för lite för att över en lång period kunna överleva på challenger touren. Hans avsked från tennisen kan inte vara speciellt långt borta, nu när han dalar som ett asplöv på rankingen och snart fyller 33 år."

Ungur gjorde sannerligen inte mer än han behövde igår och kunde lika gärna förlorat matchen mot Carli. Det hela avgjordes i början på tredje set när Carli vek ned sig på en rad viktiga poäng på raken och sedan gav upp. Ungur är inte den han en gång i tiden var och tröttnar allt mer ofta tidigt i matcherna. Dessutom har han enorma svackor i nästan varenda match.
Traver är sannerligen betydligt bättre än Carli och fick med sig en praktseger mot hemmasonen Cecchinato i R1 utan att förta sig över huvud taget.

Spelar Traver på samma nivå mot Ungur så håller jag honom som större favorit än 1.74 vill ha det till.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt