Speltips: Forza Cristian Carli!

Ett par av er har säkert noterat en mini-comeback på rek-fronten från min sida, över twitter, under de gångna två veckorna. Tyvärr kommer det nog bli ganska oregelbunden aktivitet dock. Jag vill endast reka när jag känner att jag har koll på saker och ting, då min vision och mitt mål alltid är att vi tillsammans ska vinna i längden. För att nå den typen av resultat krävs tid, och tid finns det tyvärr inte lika mycket av för egen del sedan ett år tillbaka, som det tidigare fanns.

Hur som haver så har jag efter Wimbledon i det tysta börjat läsa in mig på tourerna igen och efter en fin twitter-session, sedan ett par veckor tillbaka, så är jag nu manad att printa ner ett par rader om en match inför imorgon!

Carli - Ungur (1, +4.5 games) @ 1.91
Turnering: Challenger Rome

Bookie: Pinnacle Sports
Värdering: 5u (flat)

Jag kan helt klart köpa att Ungur är satt som favorit i den här matchen, med tanke på Rumänens tidigare årslånga erfarenhet av spel på challengertouren kontra Italienarens mer eller mindre obefintliga. Hur som haver, så har detta oddset blivit enormt påverkat av att Ungur för första gången på över ett år lyckades sprattla fram en semifinalplats i challenger sibiu under den gångna veckan. Detta efter att det mer eller mindre känts som om Ungur lagt både rack och skor på hyllan, med tanke på dennes usla prestationer under så många månader.

Även om man kanske bör bli aningen rädd att Ungur nu ska börja prestera, så är det minst sagt väntat att hans enda någorlunda okej prestation hittills i år kommer just i Sibiu, hemma i Rumänien. Där kommer han alltid bry sig lite mer än på andra platser i världen och även om Ungur fortfarande har ett fint register att använda sig av, så bryr han sig på tok för lite för att över en lång period kunna överleva på challenger touren. Hans avsked från tennisen kan inte vara speciellt långt borta, nu när han dalar som ett asplöv på rankingen och snart fyller 33 år.

Carli har olikt Ungur alltså mer eller mindre noll erfarenhet av den här touren. Trots det tror jag han har goda chanser att hålla den här matchen jämn. Carli har fått sitt genombrott på ITF touren i år och vann väldigt nyligen en titel där. Han har ett fint, stabilt matchfacit på 42 matchvinster i år, med hälften så många förluster. Carli ska inte vara annat än ÖVERTAGGAD när han nu får spela en betydligt större turnering än han är van vid, och dessutom på hemmaplan, i Rom.

Jag ser matchbilden framför mig. En vilt kämpande hemmaspelare, ung och fräsch, mot en föredetting i form av Ungur. Om inte nerver och andra hjärnspöken käkar upp Carli totalt, så ska han bara på ren vilja kunna hålla den här matchen jämn. Ungur kan mycket väl komma smått bakfull från sin årsbästa-prestation för ett par dagar sedan hemma i Rumäninen, det har hänt förr så att säga.

Jag tror på ungtuppens hunger, och ser en jämnare match framför mig än oddsen vill ha det till.

Forza!

OBS: Glöm inte att använda vår nya prenumerations-funktion på sidan! Se knappen ovanför detta inlägget, för att prenumerera på min blogg!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt