Speltips: Solen skiner inte hos Penta

Så det var några dagar sen det sist kom ett inlägg och det har varit för de få spelen som funnits inte har varit värda att skriva något inlägg om. Nu börjar det däremot hända lite saker under uppehållet och alla de professionella lagen börjar byta spelare.

Event: Skinhub Championship
Match: PENTA vs Gatekeepers
Spel: Gatekeepers @ 2.45
Bolag: Pinnacle
Värdering: 3/5u

*Låg limit på detta spel och det var högre än 2.45 innan men jag och andra spelade ner det. Finns till 2.37 på bet365 också om man vill ta det där.*

Så först ut var PENTA och med det så försvann sunNy till mouz där han tog loWels plats. Det innebär att PENTA förlorade sin absolut bästa spelare och har ännu inte gått ut med vilken deras nya femte spelare kommer vara. Däremot så tror jag att de närmsta veckorna kommer vara tuffa för PENTA just för att man tappat sin bästa spelare och behöver nya göra om en hel del taktiker samt ändra om i positionerna och en del andra saker. Just för dagens match så tror jag inte taktiker eller något kommer spela någon roll då jag tror båda lagen kommer mest köra defaults och om något så kommer Gatekeepers vara det kreativa laget.

Gatekeepers är inte som vanliga lag som jag tidigare nämnt och dessa killar får inte spela Valve sponsrade events och även en del andra events som de är bannade ifrån för att spela pga deras VAC bans. Antalet turneringar, kval och events blir därmed betydligt färre. Så när en relativt stor online turnering som Skinhub kommer upp ($10.000) så är väl detta något lite extra. När det kommer till motivation och vilket lag som helst vill vinna så är det helt klart Gatekeepers eftersom det är de som har något att bevisa, de är de som är underdogs. PENTA har absolut ingenting att vinna eller bevisa när det kommer till denna lilla online turnering när de precis kommer hem ifrån det största eventet man kan spela på.

Gatekeepers har mött PENTA en gång tidigare och det var på ett event precis innan EUs minor då Gatekeepers vann 2-0 (16-14, 16-5) och Gatekeepers ställer upp med exakt samma lag nu som då. Innan det så har robiin, dipparn och Bendji vunnit över PENTA nästan precis då PENTA drog ihop deras PGL Major lag och skulle ändå säga att det resultat är lite irrelevant då matchen spelades i Mars.

Det som hotar spelet är att Gatekeepers inte alls känner samma sug och har samma driv för att vinna samtidigt som PENTA verkligen försöker och går all in med deras nya spelare som de förmodligen kommer lira med för första gången någonsin med imorgon.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt