Speltips: Lite för mycket hype

För er som missade min tweet igår så var det en bild från Juli månads resultat och det blev precis lika många vinster som förluster - 78. Hamnade på 106,81% ROI och drog in dryga 26 units. Augusti måste bli bättre och ska verkligen försöka mig på en ytterligare 100 unit+ månad igen. Nu kör vi!

Event: CBE Quals
Match: Pride vs WySix
Spel: Pride @ 2.10
Bolag: bet365
Värdering: 3/5u

Ett av mina favorit underdog lag har nog nu sett sina sista dagar då Outlaws förmodligen splittras som lag och rejält många gånger har ni läsa mina texter om bulgarerna. WySix är det nya Outlaws. ZywOo kan man lugnt säga är Frankrikes hetaste talang just nu och bara kolla hans stats så ser man hur bra han spelar mot alla lag han möter på nästan alla maps. Jag är faktiskt ganska osäker på vem WySix kommer att spela med i denna match om det är MetaL som har spelat nästan alla matcher eller om fransmannen Gats-Hohen får chansen det återstår att se men hursomhelst så spelar inte detta så stor roll. Det mesta hänger på ZywOo och nonick.

Pride är ett betydligt jämnare lag där hela laget drar sitt strå till stacken. Det enda negativa med Pride egentligen är väl att de har en tendens till att inte kunna stänga matcher utan spelar extremt jämna matcher mot alla lag de möter nästan. Detta är väl delvis för att de faktiskt saknar någon som ZywOo som totalt bara kan ta över en match och verkligen pusha laget den där lilla extra biten.

Både Pride och WySix är väl ungefär på samma nivå men jag skulle ändå säga att Pride som lag är bättre medans WySix har helt klart de bättre och mer talangfulla spelarna. Lagen spelar väldigt olika även fast de har ganska identiska mappools. WySix spelar helt klart en mer puggig version av CS av vad jag sett jämfört med Pride även fast Pride kan se helt förvirrade ut de också ibland. Men det som främst kommer avgöra denna match är att Pride kommer förmodligen kunna grinda ut WySix om det är så att denna match som väldigt många av deras senaste matcher blir väldigt jämn. När det kommer till maps så skulle jag vilja se att Pride undviker overpass och om möjligt även cobble. Det bästa för Pride skulle nog vara att få spela train trots att man förlorade train senaste mot Tricked (Pride tappade en 14-5 ledning).

Jag tycker att WySix är ett väldigt bra lag som är på väg upp och de håller på att göra ett namn för sig själva men att redan nu och såhär fort sätta WySix som favorit tycker jag är helt fel. Det som hotar spelet är väl att ZywOo och nonick båda två presterar samtidigt och nästan båda två droppar runt 30 kills. Då kan vi även räkna in att det är en del clutches med inräknat bland alla frags de då får som förmodligen förstör hela ekonomin för Pride. Kan bli extra farligt om det skulle bli train.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt