Speltips: Sidospår

Blickar vi snabbt tillbaka till det förra inlägget så gick Delbonis och vann över Ferrer med 7-5,6-3 och +1.5 set på argentinaren hittade hem.
Det ska dock sägas att Ferrer hade ledningen med 5-1(!) i första set och tappade alltså till 5-7 efter att bl.a. ha missat två setbollar vid 5-4 ledning.

Haase rekades också i det inlägget och den matchen ska spelas under fredagen. Där är dock allt spelvärde borta efter en rejäl sänkning av oddset under torsdagsmorgonen.
Från 2.62 --> 2.10.

ATP Hamburg Leonardo Mayer-Jiri Vesely Leonardo Mayer @2.30 bet365 3/5u

Mayer som försökte kvala in till turneringen förlorade i kvalfinalen mot ungtuppen Molleker men fick sedan en lucky loser plats och har sedan dess sett väldigt stabil ut. Började med att besegra första seedade Ramos Vinolas med 6-7,6-3,7-6 för att sedan slå ut hemmaspelaren Struff med 6-2,7-5.
Han har sett väldigt bra ut efter att ha fått lucky loser platsen och det är inget snack om att han är i väldigt bra form just nu vilket vi även fick se i Båstad under två veckor.

Sidospår: Det intressanta med den här lucky loser platsen är att vi har haft ett par spelare som har tagit sig ganska långt in i turneringarna efter att ha fått en LL plats. Senaste exemplet är från förra veckan i Umag där Rublev åkte ut i kvalet för att sedan gå och vinna hela turneringen.
Det är uppenbart att pelare som har åkt ut men fått en andra chans kan spela betydligt mer avslappnat eftersom de inte har något att förlora vilket ger dem en fördel tillskillnad mot sina motståndare. Ett annat exempel på spelare som har gått långt är Coric som fick en LL plats i Madrid och gick sen till kvartsfinal där han bl.a. slog ut Murray.

Vesely är ganska svårbedömd just nu och det är inga kanon resultat som han har levererat efter Wimbledon. Åkte ut i kvartsfinalen mot Lorenzi i Umag och den här veckan har han vunnit över Verdasco och Zeballos. Inget jättetufft motstånd så det är svårt att säga exakt var han står just nu.

Jag blev ganska förvånad när jag fick hela 2.30 på Mayer för enligt mig så är det en väldigt jämn match där jag har svårt att utse någon av dem som större favorit än den andra.

Jag förväntar mig en liknande matchbild som den i Mayer-Struff med starka serve siffror och kan bara Mayer fortsätta vara stabil i sina egna servegame så kommer han tillslut få breakchanser i Veselys serve och är han bara tillräckligt effektiv så bör han tillslut vinna matchen.

Challenger Cortina Guido Andreozzi-Marcel Granollers Guido Andreozzi 2-1 @4.50 bet365 2/5u

Intressant statistik finns det här att hämta. Andreozzi spelade fem matcher förra veckan i Poznan där alla fem gick till tre set och vi kan kolla hur de avgörande seten såg ut i de matcherna.
Första omgången: 6-3
Andra omgången: 6-0
Kvartsfinal: 6-0
Semifinal: 6-2
Final: 3-6
Jag var lite orolig över hur Andreozzi skulle hantera den här veckan efter att ha spelat så mycket matcher veckan innan, det verkar dock som det inga har varit några problem då han först vann med 6-1,6-3 mot Samper-Montana för att sedan vinna över Collarini där matchen gick till tre set och gissa vad han vann med i det avgörande setet? Jo, 6-0 såklart. Imponerande!

Granollers hade lite skadeproblem i sin första omgång men de verkade inte som om han hade några problem i omgången efter som han vann mot våran favorit Berrettini med 6-4,7-6.

Här kommer det bli en väldigt jämn match och det skulle inte förvåna mig alls ifall de plockade varsitt set. I ett avgörande set skulle jag hålla Andreozzi som klar favorit med tanke på hans fina siffror och oavsett hur matchen har sett ut tidigare så bör han kliva in i ett eventuellt tredje set med stort självförtroende.

Challenger Cortina Carlos Taberner-Matteo Viola
Carlos Taberner -3.5 games @1.95 Pinnacle 3/5u

Här finns det en stor chans för överkörning.
Jag förstår inte riktigt hur Viola har tagit sig fram till kvartsfinal då han borde ha blivit utslagen redan i första omgången mot Galovic, men han tog tillvara på sina enda breakchanser och lyckades vinna i två raka set. Såg inte hans senaste match men siffrona där imponerar inte då han endast vann 58% av sina första servar och släppte till 15 breakbollar och skulle han ha dem siffrorna under fredagen så kommer han inte ha någon chans alls.
Det krävs en rejäl uppryckning av Viola från hans tidigare matcher och jag har väldigt svårt att se honom göra det.

Taberner är endast 19 år gammal och imponerade på mig i förra veckan i San Benedetto där han gick till semifinal genom att slå ut duktiga grusspelare som Giustino, Travaglia och Granollers. Tappade inte set fram till semifinalen där han förlorade mot Djere.
Var tveksam till hur han skulle orka ladda om för en ny turnering direkt men det har hittills inte varit några problem då han vann sin första match med 7-6,6-2 och sin andra med 6-1,6-1.

Som sagt så har jag svårt att se Viola höja sig mot tidigare matcher och kommer bara Taberner upp i en hyfsad nivå så bör han vinna den här matchen enkelt.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.