Speltips: Hunden möter sin gamla ägare

Så förra inlägget mellan Pride och Tricked satt men var kanske inte helt utan problem. Pride tappade en 14-5 ledning och detta hände när de själva hade CT sidan på train. Så får tacka polackerna för den usla prestationen men över 26.5 rundor hittade hem ändå.

Event: Skinhub Championship
Match: undefined vs Tricked
Spel: Tricked -2.5 @ 1.66
Bolag: Pinnacle
Värdering: 3/5u

Dansk matchup och nu märker man nämligen hur många bra spelare och lag Danmark verkligen har. Förutom att det bara är danska spelare på servern så är detta första gången som HUNDEN får spela mot sin gamla organsiation, Tricked. Organisationen valde att efter kontrakten med HUNDENs lag gått ut att signa Singularity laget som vann Copenhagen Games.

Tricked har som jag nämnt i det förra inlägget inte spelat så många officiella matcher på senaste tiden men har nu börjat ta tag i det igen. Jag tror att de bara tränade en hel del efter Tricked signade dem just för att Tricked som organisation kräver mer än vad Singularity gör, speciellt om de har köpt laget från Singularity.

Undefined kan vara ganska hit or miss när de spelar och ena dagen kan de spela helt otroligt bra och ibland helt värdelöst. Deras % på när de spelar bra har däremot sjunkit kraftigt sen Tricked valde att släppa spelarna till free agents. Under undefined namnet har de förlorat 10/11 maps och den enda vinsten är på train mot pro100. Det jag tror kommer göra skillnaden idag är att undefined inte kommer orka eller ha lust att lägga ner extra tid på att kolla igenom vad Tricked gillar att göra för något. Jag tror detta mest kommer handla om teamwork och vilket lag som just är bäst för dagen och här ligger all fördel hos Tricked.

Jag tror inte att får se några sparade taktiker eller något (väldigt sällan för onlinematcher ändå) och vi lär nog få se en map som båda lagen känner sig bekväma på. Train, inferno, overpass tror jag det står mellan och det är 3 väldigt bra maps för Tricked men även maps som undefined är bra på. Det som krävs för att undefined ska vinna är att B0rup och cadiaN båda två totalt dominerar medans resten av laget inte är helt katastrofala.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt