Speltips: PRIDE - Tricked

Igår blev det vad Donald Trump skulle kalla "fake news" då det inte blev något inlägg på maxspelet utan något annat kom upp så det får bli ett inlägg idag istället. Känns som om att när jag vinner mina spel så sitter de helt perfekt och helt ohotat medans alla förluster är med minsta möjliga marginal. Känns som om det har varit så under en ganska lång period nu så hoppas att det släpper snart.

Event: Skinhub Championship
Match: Pride - Tricked
Spel: Ö26.5 rundor @ 1.91
Bolag: Pinnacle
Värdering: 2.5/5u

Två riktigt jämna lag när man kollar på pappret och jämför i ren skill. Det märks att sen man joinade Tricked och AnJ lämnade för NRG så saknar Tricked lite firepower men Tricked har enligt mig betydligt bättre teamwork än de flesta lagen runt deras skillnivå. refrezh är ingen dålig spelare men AnJ var AnJ och såklart kommer det att synas när han är borta. Tricked hade ett lite längre uppehåll efter bytet av organisation och spelare men är nu tillbaka. En förlust mot Imperial och en vinst mot Zoctai, båda på inferno. Modigt att möta ett formstarkt Imperial på förmodligen deras bästa map.

Pride har relativt bra form men det är tycker att de spelar väldigt slarvigt och jag ser att de gör en hel del misstag som man helt enkelt inte får göra. Annars överlag så presterar de bra mot bra lag och får med sig en del vinster mot bra lag. När de inte vinner så lyckas Pride på något sätt alltid grinda ut motståndet och få med sig rundor och ibland ser det ut att bli comeback men kanske inte alltid når hela vägen fram, speciellt inte mot de bästa lagen i Premier som Space Soldiers osv.

Mappoolen för dessa två lag är väldigt bred och båda två kan spela väldigt många maps. Båda lagen är bra på många maps men är inte riktigt någon specialist på någon av mapsen som man är bra på så därför tror jag att denna match blir väldigt jämn. Pride har bättre form än Tricked just för att vi inte vet så mycket om det nya Tricked laget men Pride spelar även väldigt slarvigt. Detta tillsammans med att båda lagen kommer få en map som båda gillar, förmodligen inferno, så tror jag att båda lagen kommer lyckas nå 11 rundor och väljer därför att spela överspelet istället för någon matchvinnare.

-

@Cappeh






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt