Speltips: Spännande förändringar på 1 %-aren

Tjena!

Hann aldrig med något inlägg i tid till U21-EM men Sverige fick i alla fall med sig en pinne i första matchen mot England och +0,75 på Sverige satt utan bekymmer. Det får bli lite travfokus istället till morgondagens midnattstrav på Boden. Midnattstravet innebär att V75-tävlingarna inte startar förrän 20.30 på kvällen. Iskallt enligt min mening men då det bara är en gång om året så går det att leva med i alla fall.

I V75-3 startar en intressant häst i form av 8 Lugnets Sardonyx, som är streckad på 1 % i nuläget. Jag har följt den här hästen ett tag i lite billigare sammanhang och tycker den visat prov på rätt så god kapacitet. Senast galopperade han lite oväntat på upploppet men innan det kom han från två raka segrar på ett övertygande sätt. Nu är det V75 för första gången och dåligt spår vilket så klart sätter ned chanserna en del. Jag är ändå inne på att det skulle kunna räcka hela vägen om loppet blir någorlunda rätt kört. Man testar nämligen jänkarvagn och barfota runt om för första gången på den här redan rätt så kapable hästen. Det är en rejäl chansning ska sägas då hästen är lite osäker och har strulat en del förut, men skulle det falla väl ut kan det bli tal om en riktigt stark prestation.

Motbuden är framför allt 2 Easy Tiger Pellini, 4 Gianluca Boko och 7 Canwin B.F. Av dessa gillar jag framför allt 2 Easy Tiger Pellini som ser ut att vara en väldigt talangfull häst, även om han är lite grön i detta sammanhang. Som jag ser loppscenariot är det risk för ett uppskruvat tempo då favoriten, som är stark och rejäl, ser ut att få göra grovjobbet utvändigt ledaren. Min spetsfavorit är Easy Tiger Pellini som känns som en naturligt startsnabb häst även om han var lite konstig från början (bröt ut rejält och störde annan häst) när han testade bilen för första gången senast. Även Canwin B.F. skulle kunna trycka sig till ledningen och känslan är att ingen av dessa två vill släppa till favoriten. Lugnets Sardonyx lär inte hamna särskilt bra till från början men skulle loppscenariot bli som ovan och de nya förändringarna faller väl ut blir han att räkna med till slut. Kusken Magnus Nilsson är ingen som brukar köra på V75 men så ger ekipaget 35 gånger pengarna också.

Lugnets Sardonyx spelas till 35,00 hos Betsafe.

(Har noterat att vissa ryggar på både vinnare och plats och på denna hästen kan jag säga att jag inte skulle rekommendera platsspel då galopprisken är relativt stor med de förändringar man gör).






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt