Tjena,

Gårdagen blev också den en rolig historia. Sanil Shetty gav oss en pangstart på dagen då han besegrade Yannick Vostes med 11-9,11-7,11-9. Sanil verkar som sagt ha hittat formen även i Challyn. Sedan var det dags för dagens bloggspel som var något så ovanligt som ett underspel. Shetty och Huzjak inledde med att vinna ett set var. Sedan ökade Shetty takten och vann två raka. Låga setsiffror överlag och underspelet var aldrig hotat på riktigt.

Idag går vi in på andra dagens spel. Jag har skickat ut ett överspel och ett underspel hittills. Framförallt var det värde på båda dessa två då oddsen rört sig lite.

-    -    -    -    -    -    -    -    -    -

Challenger Ochsenhausen

Miroslav Horejsi vs Yannick Vostes

Spel: Miroslav Horejsi @ 1.72

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 13:50

Miroslav Horejsi är nog den som gjort min kassa mest grön 2017. Det känns som att jag börjar få riktig stenkoll på honom och jag hoppas han kan fortsätta med detta i denna matchen.

Miroslav inledde första dagen med att vinna alla sina tre matcher. Han slog först en annan gigant med 3-1, Petr David. Sedan hade han det lite svårare mot Figel, som kan upplevas knepig ibland. Horejsi redde dock ut röran och vann med 3-2. Han avslutade dagen med att slå Jouti med 3-2. Överlag väldigt stabil resultat från Miroslav. Han är inte i sitt livs form denna vecka men formen är ändå god.

Yannick Vostes är nu inne på sin andra Chally för veckan. Han är nog den mest frekventa besökaren här och syns nästan alltid i deltagarlistorna. I förra Challyn slutade han på 3-4. Något som nog inte hänt på mycket länge. Vostes såg hängig ut och träffen på bollen är långt ifrån optimal. Jag trodde dock att han nu till den andra Challyn skulle steppa upp. Det har dock inte hänt då han igår gick 0-2. Förluster mot Shetty och David. En normal dag ska han iallafall vinna en av dessa matcher. Nu vann han morgonmatchen idag mot Möregårdh. Han fick dock slita för det och vände ett 1-2 underläge där. Ska han ha en chans mot Horejsi så måste han upp flera nivåer för att ha en chans. 

Spelarna har mötts åtskilliga gånger och det är ofta formen som har avgjort. Jag tror dock att Horejsi har lite plus på Vostes. Han har också vunnit de två senaste mötena vilket alltid är skönt att ha med sig in till match. Det lär inte bli några överraskningar för någon av dem då båda vet varandras spelstil.

Horejsi ska vara klar favorit här baserat på form och inställning. Jag tror inte Vostes kommer kunna höja sig så mycket som krävs i denna matchen.

-    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -    -

@ tabletennisbet

Alla rekar
1
2017-05-18 13:50
Miroslav Horejsi vs Yannick Vostes
5.00 u
-5.00 u
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord