Speltips: Underspel i Challyn

Tjena,

Det blev "bara" två spel idag. Jag tycker att bolagen låg hyfsat rätt i det mesta så det var bara att hålla sig passiv. Dagens två spel gick dock suveränt. Det inleddes med Sitak till 4 gånger pengarna mot Möregårdh. Sitak besegrade faktiskt Möregårdh i senaste mötet så detta oddset var helt uppåt väggarna fel. Sitak inledde också matchen bra och vann de två första seten rätt enkelt. Sedan började den jobbiga biten - att avgöra matchen. Efter två tokjämna set i tredje och fjärde så hade vi till slut ett avgörande femte. Sitak hade 5-0 i fjärde och efter att ha förlorat det hade iallafall jag räknat ut honom. Det var dock fullt krig i femte också och när Sitak gick upp till 10-8 så kände jag en liten sergervittring. Efter att ha brännt första matchbollen så punkterade Sitak matchen på den andra.

Dagens bloggspel satt ännu finare än så. Ishiy hade inga som helst problem med Möregårdh och körde över honom i tre raska set. Bloggspelen fortsatt starka.

Sedan tänkte jag kommentera fadäsen tidigare idag. Jag var på hugget när bolagen släppte oddsen i eftermiddags. De hade då Figel vs Huzjak på agendan vid 09:10. När jag såg oddset var jag snabb på avtryckaren och skickade ut spelet. Det jag inte visste då var att bolagen hade skrivit in fel spelare. Figel skulle vara Horejsi. Därav blir det void på spelet vilket också kommer ske från spelbolagens sida. Ni som "råkade" spela mot Horejsi istället skulle jag nog råda till att sälja av om ni inte fick Huzjak till 7 gånger.

- - - - - - - - - - - - -

Challenger Ochsenhausen

Sanil Shetty vs Josip Huzjak

Spel: Under 75.5 @ 1.83

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 15:10

Sanil Shetty gjorde en riktigt fin Chally måndag - tisdag. Han slutade på 6-1 i gruppspelet och vann sedan sin semifinal mot Ishiy. I finalen blev dock Placek för svår och det blev förlust 2-3. Det spelet Shetty levererat dessa dagar har jag aldrig tidigare sett från honom i en Challenger. I internationella sammanhang så har han fina resultat på touren det sista men i denna hallen har det låst sig. Imorgon är jag en aning osäker på honom då flera spelare får en reaktion efter en bra turnering tidigare under veckan. Det ska bli kul att se hur Shetty reagerar på detta. Han möter Vostes och Möregårdh innan denna matchen imorgon. Det är två spelare som han slog senast och det blir intressant att se om han kan leva upp till det imorgon också.

Josip Huzjak var inte och härjade i Challyn så sent som i förra veckan. Då gjorde han ett sämre intryck på mig än på mycket länge. Han har sett fin ut under en tid nu men då verkade det gamla slarvet vara tillbaka. Han kastar bort extremt mycket enkla bollar vilket en deff absolut inte får göra. Kan han hitta tillbaka till det mer nogranna hållet så är han absolut att räkna med i denna turnering. Huzjak har två tuffa matcher innan denna imorgon. Han möter först Horejsi där han brukar ha det tufft. Sedan möter han Jouti som jag har upplevt som bättre mot deff på senare tid.

Jag tycker att underspelet i denna matchen känns klart bäst av diverse anledningar. Först och främst är båda spelarna extrema nervikare. Går det emot de minsta så viner bollarna åt alla håll. Det gör att om någon får ett par bollars försprång i något set så lär det kunna rinna iväg vilket absolut är bra för underspelet. En annan faktor som jag sett är att det brukar vara rätt ojämna matcher dem emellan. Det talar också för det jag skrev ovan att om någon spelare får det lite tufft så viker han gärna ner sig omgående. Denna matchen är också svår att se utgången på. Ibland har Shetty pangat på bra mot Huzjak och faktiskt vunnit 3-0. Andra gånger så har det blivit många borrar i nät och överkörning från Huzjaks håll. Shetty har inte tålamodet och förlorar han första set här så kan han nog skita i det. Han är nu inne på tredje dagens spel vilket gör att skallen kanske börjar svikta. Kommer Huzjak in till denna matchen med 0-2 så kan det dock gå snabbt åt andra hållet. Jag har sett flera fall när Huzjak ger bort matcher på grund av dålig skalle.

Jag tror alltså på en överkörning åt något håll eller fyra set varav minst ett av dem är ojämna. Underspel är alltid lite påfrestande men det känns som vi sitter bra här.

- - - - - - - - - - -

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.