Speltips: En grandios comeback

Hej!

Gick inte riktigt så bra i lördags som vi kunnat hoppats på, helt galet usla i det första setet både det franska paret och deras motståndare. Om jag inte minns fel slutade det på drygt tre break var i det första setet och man torskade det med 5-7. Sedan växlade man upp och totalt dominerade andra set där man också vann med 6-1 för att sedan klappa ihop och förlora super tiebreaket. De vann fler poäng så den klassiska visan lever fortfarande men tyvärr så straffades det riktigt ordentligt när man gjorde ett så pass dåligt första set. Lite tråkigt det, men som vanligt, det är bara att fortsätta rulla på.

Carreno Busta/Ferrero - Matkowski/Nestor (1) @ 3.50 Turnering: ATP Barcelona 500 Spelbolag: bet365 Värdering: 5/10U Spelstopp: 15:00

Det här oddset har fallit som en koloss de senaste timmarna och framför allt under natten, jag är lite besviken att jag inte högg tidigare och plockade ett högre odds, hade man varit lite Snabbare hade man absolut kunnat plocka över fyra gånger pengarna här. Men precis som jag, verkar de flesta insett att detta är ett mycket intressant odds och framför allt match att investera i. Vi har ett marknadssnitt på ungefär tre gånger pengarna på den här matchen och det är där jag sätter min spärr för dagen, vilket gör att vi fortfarande har mycket värde från BET365 att spela på.

Så varför är denna match så intressant? Det självklara är såklart att Juan Carlos Ferrero är tillbaka för att spela igen. 2012 var senast vi såg den gamla världsettan på den här scenen och här pratar vi om en av de bästa spelarna de senaste decenniet så bara det faktumet gör att denna match är hyperintressant. Ferrero var dock aldrig någon direkt dubbelspelare och det faktumet är ju ett klart minus för dagen men samtidigt, som dubbeln utvecklats till de senaste åren, bör han fortfarande ha väldigt bra chanser att göra bra ifrån sig här idag. Ferrero är fortsatt i en fantastiskt fin form rent fysiskt så jag tror inte att han kommer ha några större problem att hänga med i tempot, spelar fortfarande en del på "seniortouren" och där sopar han banan med andra legendarer. Så man bör inte ta i för mycket kring hans fysiska status, och hans tekniska, ja där är han nog fortfarande bättre än alla de andra tre på banan idag.

Ferrero har också till sin hjälp, Pablo Carreno Busta idag, och det är en spelare som det senaste året verkligen visat att han är på väg att bli en toppspelare både i singeln och dubbeln med bland annat US Open final i dubbeln förra året och titeln i Rio de Janeiro i år, samtidigt som han gjorde bra ifrån sig i Australian Open. På grus är han fruktansvärt bra då han verkligen kan spela ett allround spel och variera både baslinjen och framför nät på ett ypperligt sätt. Jag tor att Carreno Busta och Ferrero kan vara ett riktigt vasst par tillsammans och att deras spelskicklighet mycket väl kan bli avgörande.

Det är ju inte något dåligt par de möter idag och vill ni veta det roligaste? Trots att Ferrero inte spelar längre professionellt så är han inte ens i närheten av att vara äldst på banan idag, han är bara ett år äldre än Matkowski men åtta år yngre än Daniel Nestor. Så där ser ni, man kan spela trots ålder.

Den största nackdelen med motståndet idag är att dom är väldigt skickliga (döh), men de har aldrig spelat ihop och de båda har en ganska så usel form den senaste tiden, vilket får mig att ifrågasätta hur pass bra de verkligen är i dagsläget. Grus har aldrig heller varit någon större fördel för dessa herrar utan de trivs bäst på lite snabbare underlag och det är här jag ser en stor fördel för våra spanska herrar idag. Från baslinjen kommer de vara mycket bättre och kan dom tvinga Matkowski och Nestor att falla tillbaka i banan mycket så kommer de vinna en hel del på det. De båda herrarna lär nog försöka spela väldigt aggressivt mot spanjorerna och flytta fram mot nät, då gäller det verkligen att spanjorerna också kan förflytta motståndarna så pass mycket att man måste variera en hel del i sina spel. Tillåter man dock Nester och Matkowski att spela enkelt och fokusera på effektivt spel så kommer det bli oerhört tufft idag.

Jag tycker utgångschansen för detta spel är bra och jag känner mig positiv. Vi spelar idag främst på att vi har ett mycket högre odds än snittet (snittet uträknat från oddsportal.com) och att vi tjänar en del på det bara. Som sagt, så finns det en enorm kvalitet i det spanska paret och jag tror att de kommer kunna spela avslappnad och därav prestera bättre. Ett odds ned till tre känns spelbart men inte längre. Detta är i grunden en chansning såklart och man bör vara försiktig eftersom Ferrero inte spelat dubbel på länge och inte är någon som fokuserat mycket på den formen under sin karriär.

Jag tror dock detta kan bli en bra investering och sitter den, ja då blir det att dansa på Barcelonas gator ikväll. Matchen streamas, så det är bara att spika ned er framför teven vid ungefär tre-tiden idag.

Vi säger helt enkelt, VAMOS!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.