Speltips: Över och under i Ochsenhausen

God kväll,

Dagens två bloggspel blev det inte mycket av då Sambe ställdes som trea. Flera lag roterade rätt friskt vilket var väntat då det mesta var avgjort sedan tidigare. Det ska bli spännande att följa slutspelet som börjar den 7 april.

Jag plockade också ett spel i semifinalen i Thailand Open. Jag såg det på förhand som en 50/50 match vilket också blev fallet. Koreanen höll dock inte hela vägen utan fick ge sig med 7-11 i sjunde och avgörande set.

Till veckan är det full fart i Challenger Series. Vi har en turnering måndag - tisdag och en onsdag - fredag. Det har gått trögare där i slutet så jag hoppas verkligen att vi hittar tillbaka där med start imorgon.

----

Challenger Ochsenhausen

Nandor Ecseki vs Carlos Arcila

Spel: Under 75.5 @ 1.83

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 09:50

Nandor Ecseki har börjat tävla rätt regelbundet i Challenger Series. Han har mig veterligen gjort två tävlingar här i år. I den första så lyckades han ta sig hela vägen till final efter en imponerande seger över Gavlas i semifinalen. Den gången blev dock Kojic för svår i finalen. I förra veckan var det dags igen, då blev det "bara" en semifinal för Ecseki. Han har alltså haft starka resultat här överlag.

Ecseki är egentligen en spelare som är bäst i dubbel, iallafall om man ser till resultaten. Det har han stor nytta av i Challengern då han lätt kan låsa fast sina motståndare. Han är vänsterhänt vilket gör att han ofta kan utnyttja vinklarna på ett helt annat sätt. I spelet så tycker jag inte att han är något märkvärdigt av det jag har sett.

Arcila har ju ett antigummi på sin backhandsida och det blir intressant hur Ecseki ställer sig till det. I förra veckan vann han över Huzjak vilket gör att jag vill tro på honom lite här. Det visar på att han har koll på material men samtidigt är Arcila en helt annan typ av spelare.

Arcila har också tävlat rätt frekvent i Challengern i år. Han började året rätt starkt men har svalnat lite på slutet. Det beror till största delen på att Arcilas nerver sitter på utsidan. Han har ofta haft matcherna men på något märkligt sätt förlorat dem.

Arcila har också rekord i antal femsetare i Challyn. Det beror såklart också på hans nerver. Hans nerver spökar extra mycket i just avgörande set där han har ett uselt facit. Just femsetarna talar väl egentligen emot detta spelet. Jag kan dock bara se två scenarior framför mig. Antingen kör Esceki över Arcila och låter aldrig honom komma in i matchen. I det fallet kommer det att gå ruskigt snabbt då Arcila lätt ger bort matcher i underläge. I det andra scenariot så har Esceki ruskiga problem och då vinner Arcila detta. Det som kan spöka i detta scenario är just Arcilas nerver men det väljer jag att bortse ifrån i detta fallet.

Mitt främsta tips är dock att Esceki plockar denna matchen förhållandevis enkelt då Arcila ibland kan upplevas som en aning trögstartad på morgonkvisten.

----

Challenger Ochsenhausen

Nandor Ecseki vs Michal Kadlcek

Spel: Över 65.5 @ 1.83

Stake: 5/10U

Bookie: Bet365

Spelstopp: 11:50

Ecseki gick jag igenom noggrant i reken ovanför så han tänker jag inte gå in på vidare mycket här. Han har som jag tidigare skrev inga direkta jättevapen i det öppna spelet vilket jag tycker talar för att Kadlcek ska lyckas "sno" ett set här, vilket i princip krävs för att spelet ska sitta.

Ecseki är som sagt bra i det korta spelet. Kadlcek servar nästan enbart långt vilket gör att han inte lär få någon vidare nytta av det i Kadlceks servar. Det är egentligen grunden till detta spelet.

Michal Kadlcek gör egentligen ingen människa glad. Han är likt Rakov en alldeles för dålig spelare för att lira här. Han spelar dock här frekvent och slutar allt som oftast sist. Vissa dagar kan han dock blomstra och han har slagit en del riktigt fina spelare här. Det hör dock inte till vanligheterna.

Kan Kadlcek serva långt ut i Escekis forehand matchen igenom så tror jag att han har goda möjligheter här. Jag tror att Esceki kommer stå långt in i bordet i början av matchen och Kadlceks chans blir nog att få med sig första set i denna matchen.

Han spelade sin senaste Challenger den 8-9/3 och slutade då på 1-6. Då mötte han spelare som har mycket mer tyngd i slagen än Ecseki har. Jag tror att Kadlcek kommer få mycket mer tid på sig i denna matchen än han brukar. Det borde innebära att han kommer mer rätt till bollen och då är han "helt okej".

Jag hoppas att Kadlcek äntligen kan leverera lite för oss trots att han har haft en svagare inledning av årets Challysäsong.

-

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.