Speltips: Sista omgången i Bundesliga

God kväll,

Det var väl inte allt för många som gick på aprilskämtet hos 1x2 idag. Adam är en underbart fin grabb som jag inte har något emot.

Jag har haft ett par dagars vila från rekandet. Jag behövde dessa dagar för att hitta tillbaka till motivationen och den vinnande känslan. Trots en klart sämre andra del av mars så slutar månaden på plus. Året har inletts otroligt bra med 3/3 gröna månader. Jag är lite rädd för april då mars senare del var ruskigt brokig.

I april får vi bordtennismässigt uppleva slutspelet i Bundesliga, de sista omgångarna i Pro A och slutspelet i Champions League. Som vanligt är det också fullt fokus på Challengern i Ochsenhausen.

--

Bundesliga

Kohei Sambe vs Benedikt Duda

Spel: Benedikt Duda @ 1.50

Stake: 5/10U

Bookie: bet365

Spelstopp: 15.00

---

Bundesliga

Kohei Sambe vs Steffen Mengel

Spel: Steffen Mengel @ 1.50

Stake: 5/10U

Bookie: Bet365

Spelstopp: 15.00

Vi kör två rekar i en här då jag har en känsla av att max en av dessa kommer spelas. Det är alltså dags för den sista omgången i Bundesliga innan slutspelet drar igång. Slutspelsplatserna är redan klara dock kan Fulda få en extra hemmamatch om de besegrar Dusseldorf imorgon.

Kohei Sambe tillhör bottenlaget Grenzau som redan är klart för nedflyttning. Laget är oerhört skevt uppbyggt och det finns egentligen bara en spelare att luta sig emot - Kou Lei. Han är som han är och blir nog inte mer motiverad över att spela i detta bottenlaget. Det känns som om hela deras säsong bara har vart en transportsträcka och jag tror inte de känner någon vidare motivation till att avsluta bra imorgon heller.

Grenzau tar emot 5:e placerade Bergneustadt. De fick ge sig på mållinjen om en slutspelsplats och de kommer nog inte heller med någon jättemotivation till denna matchen. De har tre jäkligt jämna spelare som kan slå alla. De lider dock väldigt mycket av att inte ha något riktigt ankare och därav missar de slutspelet.

Duda har 12-13 i år. Han har slagit riktigt bra spelare samtidigt som det har varit lite för mycket fiasko i vissa matcher. Om han kan träna på fint under sommaren så tror jag han kan bli lite småfarlig till nästa säsong. Mot Sambe tycker jag egentligen han bara ska vinna. Har sett Sambe i ett antal matcher och är inte imponerad alls. Det är mycket vinna eller försvinna för japanen och allt som oftast slår han bort sig. De rutinerade Bundesligaspelarna har kylan att stå kvar vid bordet och låta japanen panga på tills missen kommer.

Steffen Mengel har också han en jämn kvot i år, 12-10. Här tror jag inte Sambe lyckas kommer igenom Mengel då han har svårspelad och ibland något av en mur. Mengel kan driva många spelare till vansinne. Jag minns matchen mot Krisitan Karlsson där Karlsson såg enormt frustrerad ut då Mengel låste honom totalt. Karlsson lyckades dock vinna matchen med 3-2.

På sista tiden har Sambe spelat en del Challengers. Jag kanske lägger för mycket vikt där. Jag har dock sett honom i Bundesliga också och är lika besviken då. Jag tror Sambe är en sådan spelare som är grym på träning men har svårt att omvandla det till något på match. Han är en väldigt lättläst spelare och när han i Bundesliga möter spelare som kan låsa honom så får han det otroligt svårt. Det skvallrar inte minst kvoten om som är 5-11. Han har egentligen tagit sina segrar mot spelare som antingen kommit tillbaka från skada, vart fjärdemän eller spelare som gett fan i det.

Nej, Sambe kommer inkassera två förluster till imorgon som blir säsongens sista.

-

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt